womens sexuell hälsa – öka libido naturligt och snabbt med dessa beprövade örter

Om du vill öka libido naturligt du kan med de beprövade örter slutna och inte bara kommer din sexuella hälsa förbättra dessa örter kommer att förbättra din hälsa på samma gång – kan ta en titt på hur och varför de fungerar …

Innan vi tittar på de örter själva, kan titta på några vanliga problem som orsakar låg libido.

Låg östrogen nivåer kan orsaka samlag vara smärtsamt och se sexlust sjunka. Låga nivåer av testosteron orsakar också låg libido och dess inte bara män som behöver det. Trög blodcirkulation är ett annat problem, sexualitet bygger på starka blodcirkulationen till könsorganen och alla kvinnor med låg libido är sannolikt har dålig blodcirkulation.

Ovanstående är alla fysiska orsaker till låg libido – men sinnet och anden också spela en viktig roll. Stress, ångest och trötthet, alla lämnar dig utmattad att tänka på sex. Det är viktigt kroppen har massor av energi och du har rätt hormonbalans att öka sexuell lust.

Här är några bra örter du kan ta vilken som en kombination, kommer att bekämpa alla ovanstående och återfinns i de bästa växtbaserade kön piller.

satavri extrakt (asparargus recemosus)

Shatavri förbättrar muskeltonus, fuktar torra vävnader i könsorganen och ökar kroppens totala styrka och ökar nivåerna av testosteron.

choraka (dong quai)

Dong Quai rot har fått rykte som den bästa allround ört för kvinnor.
Det används för att återställa balansen i en kvinnas hormoner och cykler och tas ofta för att bekämpa PMS, avlastningsbetingelserna såsom – vaginal torrhet och värmevallningar. Dong Quai har också en balanserande effekt på östrogen och blodsockernivåer. Slutligen fungerar den som en blodcirkulationen ört och bidrar till att förbättra blodflödet medan, närande blodet samtidigt.

Avena sativa

Avena Sativa hjälper kroppen slappna av och även, förbättrar känsligheten i slidan regionen.

ginseng

Ginseng hjälper till att främja det allmänna välbefinnandet, sexuell prestanda och förbättrar lust. Örten stimulerar hypotalamus-hypofys-axeln i hjärnan, som utsöndrar adrenal corticotropic hormon (ACTH), detta sedan binder till hjärncellerna, minskar stress och lyfta humöret. Denna ört är också en utmärkt blodcirkulation ört pumpa blod till alla delar av kroppen, inklusive könsorganen.

schisandra

Schisandra chinensis frukt används för att behandla ett brett utbud av klimakteriebesvär. Den fungerar också för att öka blodflödet till den kvinnliga bäckenregionen.

damiana extrakt (Turnera aphrodisiaca)

Denna ört lindrar ångest, depression och huvudvärk under menstruationen, och bekämpar utmattning. Den balanserar även kvinnliga hormonnivåerna och kontrollera värmevallningar. Örten ger en känsla av mild eufori och är den perfekta örten för att sätta dig på humör för sex.

Ashwagandha – extrahera “indisk ginseng”

Ashwagandha är en tonic ört packad med näringsämnen och agerar för att vitalisera och föryngra på en mental nivå att det hjälper till att minimera effekterna av stress, ökar vitalitet, bekämpar utmattning och naturligt läker könsorganen.

få dem alla för bättre sexuell hälsa och välbefinnande

Ovanstående och andra örter finns i alla de bästa kvinnliga naturliga kön piller och kommer inte bara att förbättra libido, men kommer också att agera för att förbättra den totala välbefinnande, så att du får ut mer av sex och mer av livet, precis som naturen avsett.