vaginal svampinfektion – umgänge bör stoppas – varför

Upptäck här varför vaginal svampinfektion och samlag är inte en klok kombination. Över hela världen människor upplever att de blir bara en svampinfektion efter samlag. De verkar inte inse att kön i sig kan förlänga infektionen. Här kan du läsa varför den enda lösningen är att stoppa sex helt och hållet.

En av anledningarna till vaginal svampinfektion är en av de vanligaste jäst infektioner, är att slidan ger en så bra miljö för Candida albicans svampar som orsakar infektionen. Denna jäst-liknande svamp älskar de mörka, varma, fuktiga områden av kroppen, såsom slidan.

Nu normalt, styr du kroppens nyttiga bakterier svampar på en säker nivå så att du inte har några problem. Ibland dock kan antalet goda bakterier minskar, vilket gör att Candida albicans att växa över i en fullt utvecklad svampinfektion.

Några av de saker som kan hjälpa utlösa detta är, ett nedsatt immunförsvar, antibiotika, kroppens pH, preventivmedel, diabetes, dålig kost, stress, dopning och mer. När det gäller vaginal svampinfektion, samlag, vaginala pH, användning av parfymerade douches / sprayer, och kondomer, kan alla bidra till din infektion.

Du måste förstå att samlag inte “orsak” svampinfektion, men, på grund av omständigheterna, kan regelbundna samlag gör det svårt att eliminera den, och, ännu värre, kan överföra den till din partner och vice versa.

Så även om du tar läkemedel såsom vanliga krämer och vagitorier (over-the-counter, eller, recept), kommer samlag håller alltid upp din bot, och, överföra svampen till din partner. Och de kan sedan överföra den tillbaka igen.

Vad många aktiva par tycker är att symptomen rensa bort, bara för att hålla tillbaka efter samlag. Detta beror på att den drog-baserade läkemedel endast behandla symptomen svampinfektion snarare än orsaken. Dessutom, kan Candida svampar blivit resistent.

Så ta allt detta i beaktande, genom att framhärda i regelbundna samlag, är du bara gör saker värre och fördröja din bot. Och använda kondom inte hjälper eftersom det spermiedödande medlet kan också hjälpa svampen att sprida sig.

Det enda sättet att ge dig själv en chans är att avstå från sex helt tills infektionen har helt rensat, inte bara symptomen. Så, att ni båda kommer att ha en lösning som är både snabb och permanent.

Det är därför så många frustrerade par är nu framgångsrikt vänder sig till helt naturliga botemedel utan de negativa aspekterna och stora kostnader för traditionella behandlingar.