vaginal jäst infektioner orsaken

vad som orsakar candida överväxt?

En vaginal svampinfektion är resultatet av en förändring i de sura nivåer inom slidan. Förändringen sänker naturliga försvar tillåter candida organismer till över-fylla och ytterligare rubba den naturliga balansen. Det naturliga tillståndet av den vaginala slemhinnan bekämpar infektioner när balansen hålls.

Många saker kan förändra surhetsgraden i slidan och öka dina chanser till en vaginal svampinfektion. Dessa inkluderar:

-Stress
-Brist på sömn
-Sjukdom
-Dålig kost, eller extrema intag av sockerhaltiga livsmedel
-Graviditet
-Har mens
-P-piller
-Tar antibiotika
-Ta steroid läkemedel
-Sjukdomar såsom dåligt kontrollerad diabetes och HIV-infektion

Hur kan jag undvika att få en annan svampinfektion?

För att förhindra vaginal jäst infektioner, prova följande:

-Inte använda douches
-Undvik doftande hygienprodukter som bubbelbad, sprayer, bindor och tamponger
-Ändra tamponger och bindor ofta under mensen
-Inte ha tajta underkläder eller kläder gjorda av syntetiska fibrer
-Använd bomull underkläder och strumpbyxor med ett bomullsfoder
-Byt ut våta baddräkter och träningskläder så snart som möjligt

En balanserad kost av hälsosamma livsmedel och stresshantering är bra för immunförsvaret och kroppen i allmänhet. Undvik stora mängder livsmedel jäst bärande såsom jäst bröd eller jästa pigg drycker. Undvik högt sockerintag. Jäst trivs på sockerprodukter. Undvik stora mängder av sura livsmedel som tomatsås, kryddig peppar (inklusive chili), och apelsiner. Alla livsmedel med måtta är bra för den allmänna hälsan.

den helhetslösning

Den bästa lösningen för tidigt upptäckta jäst infektioner är en helhetssyn. Kommersiella produkter bara tjänar till att behandla symptomen och inte källan. Många svampinfektion lidande jag har pratat med har haft det dyka upp igen strax efter att befrias kort. Genom att följa en beprövad metod för att utrota candida överväxt och återställa balansen inom den kvinnliga kroppen kommer att få ett lidande tillbaka kontrollen.

Om du har infektioner återkommande jäst, tala med din läkare.

Den information som lämnas ovan är inte avsedd att ersätta eller förnekanden medicinsk vård av en legitimerad hälsa läkare eller läkare. Information tjänar endast som ett pedagogiskt verktyg. Mycket av den information som citerades och baseras på uppgifter från byrån om kvinnors hälsa i Department of Health och Human Services.