vad är orsakerna till bruna flytningar

Brown flytningar är inte nödvändigtvis ett problem. Men det finns också fall då det signalerar ett allvarligt medicinskt tillstånd och kvinnor måste lära sig att skilja en normal brun flytning som inte har potentiellt farliga orsaker från en som resulterar från en sjukdom eller en underliggande sjukdom.

Ibland under menstruationen de livmoderslemhinnan celler inte utvisas helt. De ligger kvar i livmodern som ska utvisas vid en senare tidpunkt eller under nästa period, och de är faktiskt orsaken till bruna flytningar. Om en kvinna har oregelbundna menstruationer eller sena perioder varje gång på ett tag, när detta händer, kan de livmoderslemhinnan celler vända från rött till brunt eftersom de elimineras med en fördröjning som ger tid för denna omvandling. Om detta är orsaken till bruna flytningar, då finns det ingen anledning att oroa sig. Det enda symptom som du kommer att uppleva är den sena perioden, men det är inte obligatoriskt att hända. Vanligtvis detta problem kan lösas om du gör några hälsosamma förändringar i din livsstil. Ät näringsrik mat, få tillräckligt med mineraler och vitaminer och vila ordentligt. Du kommer mer sannolikt normalisera dina menstruationer och du kommer att bli av med den bruna flytningar.

Det finns också fall då det bruna ansvarsfrihet är ett symptom på ett mer allvarligt medicinskt tillstånd. Detta kräver medicinsk hjälp och en läkare kan bara bestämma lämplig behandling. Brun flytning som signalerar andra medicinska tillstånd brukar åtföljas av andra symtom. När dessa är märkt, måste kvinnan att gå till sin läkare och ta reda på vad som är fel. Gonorré och Chlamydia kan framkalla en brun flytningar, samt genitala vårtor. Den flytningar är också brun vid vulvovaginit (en inflammation i vulva och / eller i slidan) eller inflammatoriska sjukdomar. Vid livmoderhalscancer, kvinnor märker också en brun flytning, bland andra oroande symptom.

Vid ett av de villkor som nämns ovan är “ansvariga” för brun flytning, kommer det också att finnas symtom som aptitlöshet, anal ansvarsfrihet, kräkningar (Chlamydia), skador i munnen, bäckensmärta (gonorré), smärtsam urinering och sveda (vulvovaginit), infertilitet, smärta i nedre delen av buken och aptitlöshet (inflammation i lilla bäckenet) och utslag och sveda (genitala vårtor). Beroende på de symptom som förknippas med den bruna flytningar, kan läkaren fastställa en säker diagnos. Om ingen av symtomen är närvarande, det finns nog inget fel på ditt hälsotillstånd och ansvarsfrihet är normalt.