vackra bröst – växa större bröst

Denna artikel utforskar varför bröst massage är i uppsving för kvinnor som är på ett program för naturlig bröstförstoring om de väljer örter, bröst piller utvidgningen, krämer eller lotion. Nästan mig tycker om att ha en helkroppsmassage för att lugna bort spänningar, värk och smärta. En god människa massage hjälper till att skapa en lugnande marknad av vakenhet additonally faller mental stress. Det ökar flödet av syre och blodcirkulationen i kroppen.

När det finns olösta spänningar och stress i vår vardag, kan det hamna skapa kontinuerlig muskelspänningar. Tension skapar en ansamling av toxiner i kroppen. Höga nivåer av toxicitet kan orsaka till bröstcancer och kommer att förhindra växtbaserade bröst näringsämnen från att nå celler bröstvävnad. Ett bröst massage kommer också att bidra till att matcha hormoner i det endokrina systemet.

friska bröst massage – västerländsk kultur

Bröst massage, som ett verktyg för välbefinnande, inte är så allmänt accepterat i vår västerländska kultur. Vi ser bröst som objekt för lust och vi fokuserar en hel del mer på att odla större bröst på sin plats i motsats till hälsosammare bröst. Bröst massage å andra sidan är en accepterad del av sjukvården i Asien. Det finns faktiskt en hel del en stor mängd sexuella tabun kring väl hand om brösten. Många kvinnor kan känna sig obekväma att ha sina bröst rörd av någon annan än parterna.

Även i de yrken massageterapi, många manliga utövare möter motstånd och förlägenhet när det gäller att främja och hantera bröst hälsa. Vi fortsätter att spendera en hel del pengar på att upptäcka bröstcancer. Aktuell statistik visar också 1 av 8 kvinnor kommer att krympa bröstcancer under sin livstid. Inte tillräckligt görs för att främja säkra och enkla tekniker här som self-bröst massage.

Länder denna typ av som Thailand lägger stor vikt vid de terapeutiska klassar av ett bröst massage och aktivt främjar det som del av ett wellness rutin. Även om det är olyckligt att presentera fördelarna med ett bröst massage (oavsett om utvidgning eller för terapeutiska ändamål, såsom förhindrande av tumörer) ännu inte har blivit allmänt erkänd och främjas, kan kvinnor göra en stor fastighetsaffär med några enkla metoder för att själv -bröst massage.

några enkla tekniker för själv-bröst massage

• Det föreslås så bröst massage utföras upp till tre gånger i veckan i 2 – 5 minuter för att stimulera hormon från brösten och äggstockarna och att hålla undan giftiga bygga upp i lymfan och bröstvävnad.

• Applicera massageolja: du kan köpa dessa på ett hälso-salong eller på din lokala hälsokost butik. Sötmandel och aprikoskärnsolja oljor är utmärkta. Om du är allergisk mot nötter, undvika mandelolja. Kokosolja är en lätt, flytande olja som fungerar mycket bra. Försök att undvika parfymerade eller mineral oljor.

• Detta är dessutom en bra minut att använda dina krämer bröstförstoring och serum

• Använd endast en dagsljus tryck på brösten vid tillämpningen av oljan och för massage, kommer så högt tryck leder till smärta och obehag. Du behöver bara den lättaste rörelsen, att använda sig av handflatorna eller flata i fingertopparna för att spola gifter från brösten via det lymfatiska systemet.

• Cup brösten bland dina händer och använda en neutral cirkelrörelse över hela bröstet. Du kan dessutom massera undersidan av armhålan för att främja cirkulationen.

• Försiktigt knåda brösten ger dina händer med ett lyft och pressverkan

• Undvik att bära en behå när du kan, till exempel hemma eller när du sover. Ta ut metallen ledningar i dessa push-up behå (om du kan göra utan dem), som egenskaper kan vara skadliga för den känsliga vävnaden i brösten och till höger cirkulation.

Bröst massage därför redovisas som ett underbart sätt att förbli bröstet vävnader friska och främja naturlig bröstförstoring. Regelbunden själv bröst massage bör hjälpa till att hålla brösten smidig och fast. Viktigast, planerar ett bröst massage till medhjälpare för att balansera hormonerna i det endokrina systemet.