UVI naturlig behandling – behandla en urinvägsinfektion naturligt

Det var många år innan jag upptäckte UTI naturliga behandling för mina (mycket!) täta urinvägsinfektioner. Ser tillbaka nu, kan jag se många bortkastade år där jag tog kurs efter kurs av antibiotika som ofta gav mig jäst infektioner och diarré.

Jag började först lider av urinvägsinfektioner i övre tonåren. Jag minns fortfarande vakna upp tänker jag tänkte att väta sängen, men när jag gick på toaletten, fanns det bara ett fåtal brinnande droppar urin. Åh, hur det gjorde ont! Jag gick till läkare i ett tillstånd av förvirring, jag har aldrig haft något liknande förut. Jag skickades iväg med en kurs av antibiotika. Inom 2 dagar, kände jag bra.

Ett par månader senare, kände jag samma välbekanta brännande och visste exakt vad det betydde. Off jag gick till läkare och kom hem med ännu en (dyr) kurs av antibiotika. Detta var att vara mönstret för nästa åren. Vad hände var dock att jag märkte att det verkade vara att ta längre och längre tid att rensa infektion och ibland var jag tvungen att gå tillbaka till läkare eftersom det antingen inte hade gått alls eller smärtan hade gått ett litet, men sedan kom tillbaka med besked antingen strax före eller strax efter jag hade avslutat antibiotika. I dessa fall var jag antingen delade ut mer av samma eller en annan typ av antibiotika.

Nu mina infektioner mycket smärtsamt, jag menar verkligen smärtsamt. Så mycket så, att jag ofta har fördubblats under på golvet i en “hukade” position i tårar. Jag tillbringade sömnlösa nätter sitter på toaletten bara villiga några urinen att komma ut, tänkte detta skulle hjälpa-det aldrig gjorde. Den enda lättnad jag kunde få satt i ett bad med varmt vatten.

Så småningom fick jag sätta på en 6 månaders kurs i låg dos antibiotika men även dessa misslyckats. Jag var på min vett slut.

Jag visste inte att det fanns UVI naturliga behandlingsstrategier som jag kan prova hemma, men söker på internet i desperation en gång öppnade mina ögon för detta. Jag hittade massor av olika självhjälpsgrupper tips och provat dem alla vid olika tidpunkter.

mina UVI naturliga behandlingsstrategier

Detta är en samling av de självhjälpsgrupper tips jag provat. Du kommer att kunna få lite omedelbar lindring från smärta och om infektionen är mycket mild, kanske du upptäcker att du inte behöver någon ytterligare behandling.

* Drick 8 glas vatten om dagen

* Ta ett milt smärtstillande

* Använd en varmvattenflaska eller uppvärmd dyna på buken

* Ta ett varmt bad (duschar faktiskt rekommenderas, men jag fann att ett varmt bad med några parfymerade produkter var det bästa för mig)

* Undvik att använda parfymerade produkter runt slidan område

* Drick ett par glas osötad tranbärsjuice varje dag

* Undvik höga socker livsmedel

* Använd bomullstrosor

* Undvik tajta byxor och strumpbyxor

* Ät levande yoghurt (en pott varje dag)

* Ta en C-vitamin tablett varje dag och öka ditt intag av färsk frukt och grönsaker

Utöver dessa UVI naturliga behandlingsstrategier, det finns en garanterad behandling som kommer att bota uti infektionen snabbare än antibiotika och utan några otäcka biverkningar. Det kommer att börja arbeta mycket snabbt, i själva verket de flesta människor börjar känna smärtlindring inom 30 minuter, med smärtan helt borta med följande dag.

Denna behandling är helt säker för barn och vuxna av båda könen och är även säkert att tas av gravida kvinnor. Dessutom kan det tas tillsammans med andra mediciner.

När jag började använda denna UTI naturliga behandling, kunde jag inte tro att jag faktiskt hade hittat något som fungerade. Inte nog med det ger mig en möjlighet att stoppa smärtan väldigt snabbt, men jag var också med vetskapen att jag skulle kunna förhindra framtida infektioner. Mina dagar av urinvägsinfektioner är nu ett avlägset men ovälkommen minne!