Topp 5 sätt att bli gravid

Hej alla! Mitt namn är Ashley. För den här artikeln, beslöt jag att skriva om de bästa 5 sätt att bli gravid. Under många år har jag velat ha barn och desperat försökte de senaste 2 åren. Slutligen though, jag var framgångsrik och lyckades bli gravid. Med denna artikel kommer jag att dela de bästa 5 tips som hjälpt mig bli gravid, och jag hoppas att du kommer att ha så mycket framgång som jag gjorde. Med detta, låt oss få rätt till listan över de bästa 5 sätt att bli gravid!

Ett. ha sex ofta!

Jag vet att jag vet, det är självklart. Men i slutändan, är ett av de bästa sätten att bli gravid genom att ofta ha sex. När allt, ju fler gånger du har sex, desto fler chanser har du att bli gravid. Att bli gravid kommer ofta ner till chanser, och du måste se till att du har en hel del chanser att bli gravid. Obs: Om du inte har en make eller pojkvän, kan detta vara en ganska hård spets för att åstadkomma.

2. ägglossningstester

Om du inte har använt en ägglossning kit, så fråga dig själv, varför inte? Genom att använda en ägglossning kit, kan du räkna ut när du är på din mest fertila. När du känner till denna information, så se till att du har sex just nu! Att veta när du är mest fertil är mycket värdefull information, och kan lätt göra skillnaden mellan att vara gravid och inte vara gravid.

Tre. njut!

En sak som är mycket viktigt att försöka bli gravid är att se till att du roar dig medan du har sex. Om du inte njuter själv, kommer du inte ha sex lika ofta. Allt detta går tillbaka till den första spetsen, är ökad sex mycket viktigt! Och trots allt, är en av de bästa sätten att öka mängden av kön för att se till att du njuta av dig själv. Om du måste, gå ut och köpa några nya leksaker!

4. ge inte upp!

Detta är en annan ganska självklart tips på att få gravid. Om du ger upp, så hur kommer du bli gravid? Men om du ger upp och sluta ha sex, leder detta till en 0% chans att bli gravid. Oavsett hur låg dina odds kan känna med att bli gravid, kommer de aldrig till 0% om du aktivt har sex.

Fem. titta på dina meds!

Tro det eller ej, kan många typer av läkemedel gör det svårt att föreställa sig. I själva verket kommer du att se även detta anges som en bieffekt på vissa mediciner. Om du vill bli gravid och du tar mediciner, tala med din läkare först och se om det finns en möjlig konflikt med någon av de mediciner som du tar. Det är möjligt att din läkare kan ordinera ett annat läkemedel.

Jag hoppas du gillade den här listan över de bästa 5 sätt att bli gravid. Om du letar efter mer information, rekommenderar jag starkt att du kolla in min blogg. Kom ihåg, bara hålla på det, och om du följer dessa tips, är du sannolikt att bli gravid precis som jag gjorde. Lycka till!