Top 5 tips för att bli gravid snabbare

# 1 tips till GE gravid snabbt:

Har massor av sex

Detta är sannolikt den mest omisskännliga tips till att bli gravid finns. Precis som lotteri, desto fler lotter du har desto större chans har du att vinna. Detta tips att bli gravid är för latare män och kvinnor som inte vill försöka och tid allt och kalendrar titta på och försöka lista ut det. Timing din ägglossning är en sådan gissning att om du väljer att förlita strikt på det, kan du inte bli gravid. Om du har sex tre gånger i veckan (lucky guy) dina chanser att bli gravid kommer att bli mycket bättre.

# 2 tips för att bli gravid snabbt:

Var noga med att ha sex precis innan du har ägglossning, efter fungerar inte.
Spermier lever mycket längre än ägg, faktiskt ungefär tre till fem gånger längre. När en kvinna ägglossning, kommer ägget pågå i ungefär en dag, kommer spermierna pågå i cirka 3 till 5 dagar. Om du har massor av sex före ägglossningen kommer det att finnas massor av levande spermier hänger runt för att göra det ägg förvandlas till en bebis. Om du väntar tills efter ägglossning, kan spermierna inte göra det till ägget i tid.

# 3 tips för att bli gravid snabbt:

Innan du försöker bli gravid, gå och få en check up

I många fall kan tillfällig infertilitet orsakas av infektioner, sexuellt överförbara sjukdomar, och allmänt dålig hälsa. Få en kolla upp med din gynekolog och se till att du frågar massor av frågor. Tala om för läkaren att du verkligen vill bli gravid. När han eller hon ger dig råd, gör det. De får faktiskt se vad som händer inuti kroppen och de kan ge dig riktad advide som kan hjälpa dig som individ. Har ge dem du några prenatal vitaminer innan du försöker bli gravid.

# 4 Tips för att bli gravid snabbt (få dina glasögon på sig för denna)

När ha sex, vara säker på att du är i en position som kommer att hålla spermierna från att komma ut ur slidan längre. Bo på botten, låta gravitationen hjälpa i ditt försök att bli gravid. När du är på topp, helt klart, kan spermierna läcka ut, är det lättare för dig att gå ner en vattenrutschbana än upp, samma för spermierna. Dessutom, placera en kudde under rumpan så att din kropp pekar nedåt, försöka göra spermier uppgift så enkelt som möjligt. När du är klar, umgås en stund, kan det vara obehagligt, men inte rusa iväg för att städa upp.

# 5 tips för att bli gravid snabbt

Drick inte eller rök, eller gör droger när man försöker bli gravid

Det är tråkigt att jag måste nämna detta men en del kvinnor behöver höra det. Droger, rökning, och alkohol kan ha mycket negativa effekter på din fertilitet. De kan också skada ditt ofödda barn. Om du missbrukar droger, dricka eller röka och du råkar bli gravid, kan barnet ha devestating fosterskador. Ditt ofödda barn är viktigare än en telefon.