Tillbaka akne hem behandlingar – fantastiska sätt att bli av rygg akne

Hur man kan eliminera akne på ryggen är oftast en fråga som många människor frågar sig själva under tonåren och ibland även i sina vuxna liv. Acne som uppstår på baksidan är vanligtvis kallas bacne och indikeras av rodnad och svullnad, pustler och finnar full av pus och hårt cystor under huden som kan orsaka permanent ärrbildning. Acne på ryggen är hänförlig till överaktiva talgkörtlar som stimuleras av kroppens hormoner för att producera en extra mängd av talg olja. Detta överskott olja kan krångla med huden detritus att blockera porerna.

Hur tar man bort acne på ryggen börjar med rengöring av de överskjutande oljor och skräp som kan hjälpa orsaka problemet. Minst två gånger varje dag bör du rengöra din rygg brunn med en allergitestad tvål och en applikator som har små slipande egenskaper, som en grov tvättlapp eller svamp eller en borste med mjuk borst. Detta kommer sannolikt att rengöra huden av akne orsakar mikroorganismer och ta bort all olja och skräp genom exfolierande ett tunt lager av hud från baksidan. Tvätta tillbaka för att få bort all svett och damm efter träningen föreslås också.

Använda rengöringsmedel applikatorer som är något slipmedel kan hjälpa till att exfoliera ett tunt lager av döda hudceller, oönskade detritus, akne bakterier och överskott sebum olja från baksidan. Ta bort den här hudlagret kunde kanske lämna huden på ryggen på en torr och uttorkad tillstånd, så att användningen av en god kvalitet fuktkräm är mycket rekommenderas. Använd färsk, torr trasa för att applicera fuktighetskräm och aldrig händerna. Nu när baksidan är ren, bakteriefri och släckt är det nödvändigt att inte plocka på, gnugga eller klia några områden av akne eftersom det kan bidra till att sprida akne infektioner.

När man överväger hur man kan eliminera akne på ryggen, tänk på att de bakterier som orsakar akne kan överföras via smutsiga lakan som handdukar och lakan och även genom kläder. Utnyttja en ren handduk varje gång att ryggen är tvättade och rena lakan och örngott regelbundet. Efter att ha gjort några fysiska aktiviteter som producerar svett, rengör baksidan innan du sätter på en ren skjorta. Det är alltid en bra idé att undvika att bära åtsittande överkroppen kläder och användning av tillbehör som ryggsäckar som skaver och RASANDE akne på huden.

Du kan hjälpa till att styra och bli av med din akne genom att leda en sund och dynamisk livsstil. Sluta konsumera bearbetade och snabbmat som är fyllda med raffinerat socker och tomma kolhydrater på grund av att de fyller ditt system med gifter och främja hudens skador av fria radikaler. Ät en hälsosam kost med antioxidant mat som fullkorn och färska gröna för att hjälpa kroppen spola ut oönskade gifter och reparation hudskador genom att producera elastin och kollagen. En daglig motion rutin kommer att förbättra din blodflödet och förbättra blodcirkulationen. Kost och motion kommer att lämna dig frisk och fri från akne.