sunt förnuft tips för att använda smink och hudvård

Även sätta på make up är mer en kvinnor som världen finns det några män som också gäller det även om de är i minoritet. Män som använder make up kommer att göra det mer med tanke på hudvård än ser bra ut. Många kvinnor använder smink på en daglig basis och detta kan vara skadligt för din hud på lång sikt. Detta kommer att bli ännu mer så om smink du använder är av dålig kvalitet. Spara en dollar eller två kan säkert vara skadligt för huden i längden. Gör upp bör endast användas på frisk hud som är verkligen självförklarande. Det finns en mängd av utmärkt kvalitet make up produkter på marknaden som är formulerade med speciella mjukgörande och lagt örter som dubbla som hudvård i make up själv. Om du använder smink regelbundet hellre sikta på dessa.

När du använder smink finns det några tips som hjälper att ta hand om din hud så att du kommer att se bra ut och din hud kommer inte ta stryk.

Här är en guide på make up och make up produkter som ska hjälpa dig att behålla en vacker hy:

Ett. När du köper smink produkter kolla in de ingredienser som de har och alltid men dem med din hudvård i åtanke. Efter allt du kommer att tillämpa dem på ditt ansikte och kropp så om de dubbla som hudvård då du vet att de kommer att vara värt besväret. Om du köper smink som orsakar någon form av hudreaktioner eller du ser att du är allergisk mot det undvika det för alltid. Kontrollera om make up som har hög alkoholhalt i det som dessa är ett no-no. De kommer att torka ut alla naturliga oljor du har i din hud.

2. Använd endast utgör före utgångsdatum. Om du har gamla kosmetika och make up på ditt sminkbord eller i ditt badrumsskåp som passerat sitt “bäst före-datum kassera dem på ett säkert sätt. Alltid Håll koll på utgångsdatum på din hudvård och make up produkter. Det har visat sig att vissa vitamin C produkter kan löpa väl före angivet datum så var försiktig om du föredrar att använda dessa.

Tre. Rengöring din hud innan du applicerar smink är viktigt. Samma sak när du tar bort make up i slutet av dagen. Naturligtvis har du hört att det inte är bra för huden att sova med smink på, så ta dig tid att använda en bra make up rengöring följt av en kvalitet fuktighetskräm före sänggåendet, som bör vara en god vana. Du gör upp bör också vara i gott skick. Håll locken tätt stängs efter att du har använt dem och hålla din eyeliner pennor skarpa och dina lash medel förseglas.

4. När du ansöker makeup knyt upp håret eller täcka den med en handduk speciellt om du ansöker stiftelsen. Naturligtvis din hårvård följer på hudvård så hålla håret rent är också en del av make up rutin.

Fem. Ta hand om dina naglar på rätt sätt och använda lack kvalitet spik som har en ingrediens i theta håller dina naglar från flisning och delning. Nagelvård kosmetologer vilja tillämpa en standard färg och lägg en lack för extra glans och styrka. När du tar bort nagellack, alltid se till att tillämpa en bra fuktighetskräm hudvård speciellt till din nagelband område. Det finns fantastiska nagelband oljor som du kan hitta på sminket räknare som innehåller aloe vera och andra växtbaserade ingredienser som är bra för dina händer.

6. När du använder ögonskuggor använda en ljus färg om du har djupt in ögonen och hellre använda en flytande ögonskugga istället för penna sorten. Detta hjälper mot kladd liksom. Om du plockar dina ögonbryn gnugga i någon hudkräm direkt efteråt. Om du söker göra upp följande dag försöka plocka dina ögonbryn natten innan. Ibland området tenderar att bli öm och svälla. Fyll upp kan då orsaka en reaktion med området.

7. För människor som lider av blemmor och akne vårdbehov som ska tas med valet av stiftelsens produkter och göra ups. Man gjorde kemiska typer av make up kan ärr och orsaka ännu mer skada på huden. En kosmetolog eller kvalificerad hudläkare kan ge dig rätt råd. Det finns produkter som finns för känslig hud som kan användas. Försök inte klämma finnar eftersom detta kan sprida smitta samt orsaka ärrbildning. Det finns hundratals av mycket effektiva produkter tillgängliga för tonåring akne och för vuxna som kommer att lösa problemet på rätt sätt utan att skada huden vägen klämma vilja.

8. Köp ordentlig make up removers och komplettera kuddar att rensa bort smink. Arbeta över hela ansiktet för att se till att varje bit av make up avlägsnas och sedan följa med en ansiktstvätt.

9. Vid användning av deodoranter tillämpa dem genom att spruta minst 20 cm från din faktiska hud såvida de inte är rulla på. Applicera inte deodoranter och parfymer till samma del av kroppen där de kan kollidera.

10. Ta dig tid att tillämpa göra upp ordentligt när du sätter på den. En slarvig jobb ser slarvig och kan också vara obehagligt liksom. Många kvinnor håller en liten touch up make up väska i sina handväskor att reparera små fläckar och springer. Också hålla en make up remover i samma påse som väl redo för nödsituationer.

Make up och hudvård går hand i hand. Ju bättre du tar hand om din hud ju längre du kommer att njuta av en smidig elastisk och ung hud. Det är hemligheten till filmstjärnor vacker hy. Se till att du följer en ordentlig rutin hudvård utan undantag med de bästa produkterna som finns på marknaden.