Stretch Mark behandlingar – vilket är bäst för dig

När du tänker på hudbristningar, vad tycker du om först? Vilka aspekter av hudbristningar är viktiga, vilka är viktiga, och vilka kan du ta eller lämna? Du är domaren.

Vissa människor tror att det finns ingenting som kan göras åt hudbristningar. När du har fått dem att de är här för att stanna. Det visar sig inte vara sant.

Först ut, markerar många stretch bara blekna med tiden, vilket gör dem betydligt mindre märkbar, och vissa människor kan leva med dem på detta sätt. Du kan även täcka upp dem med smink gjorda speciellt för detta ändamål. För dem som vill göra bättre än att bara täcka dem, är laserterapi ett lovande alternativ. Färgen på hudbristningar som behöver behandling kommer att avgöra vilken typ av laser en kirurg använder. En typ stimulerar produktionen av celler som gör pigment, reducerar en annan färg på hudbristningar.

En annan typ av laserbehandling stimulerar faktiskt produktionen av kollagen för att återställa elasticiteten i hudbristningar själva. Det är hudens sträcks förbi sin gräns som orsakar hudbristningar i första hand. Detta kan inträffa när en person växer snabbt som under puberteten. Det kan också hända när en person vinner vikt snabbt som under en graviditet. Skadan som faktiskt görs i hudens mellersta lager, dermis. (Huden har tre skikt: de andra två är det yttre skiktet, kallas överhuden, och det innersta skiktet, som kallas den subkutana vävnaden.)

En annan behandling för hudbristningar är blått ljus terapi, något som kan vara till hjälp vid behandling av akne också. Det är en kombination av gel och ljus, som används för att ta bort bristningar.

Se hur mycket du kan lära dig om bristningar när du tar lite tid att läsa en väl underbyggd artikel? Missa inte på resten av denna stora information.

En äldre, låg-tech behandling är att använda krämer för att hjälpa återfukta huden, reparation kollagen och elastin tillväxt. De innehåller ofta kombinationer av kakaosmör, vetegroddar olja, lanolin och vitamin E. Men egentligen, dessa krämer är mest effektiva om de används under huden sträcks för att hålla den mjuk, smidig, mjuk och elastisk. Så prevention är en bra idé för de mest mottagliga för dem. Om du inte har använt krämer medan huden sträcks, ju förr du börjar efteråt, desto bättre.

Vem har att oroa mest om bristningar? Människor som är genetiskt anordnade för dem, det är vem. Och det visar sig människor med mörkare hud tenderar att vara mindre känsliga än de med ljusare hy.

Det finns inte en fail-safe, 100 procent sättet att förebygga eller utrota hudbristningar, men en kombination av några av dessa behandlingar kommer att dramatiskt minska deras utseende eller eliminera dem. En sak att tänka på om hudbristningar är att de utgör absolut ingen hälsorisk. De är mer av en ofullkomlighet än ett hot.

sträcka varumärket behandling