säga adjö till myom

När jag såg MRT av mina myom, jag kunde inte tro hur många det fanns och hur stora de var. Hur länge hade jag haft dem? Vilka var alternativen för att bli av med dem. Jag undrade om det här eftersom att ha myom är inte ett resultat av systemisk eller hormonbalans. Det utrymme som de tog upp är där andra organ är tänkt att vara. Jag hade hört att om det finns många av dem, och / eller att de är stora, att de kan sätta press på urinblåsan, njurarna, och kolon. Det skulle störa funktionen hos dessa organ. Det var en skrämmande tanke. Naturligtvis gick jag till min gynekolog som satte först sätta mig på progesteron för att styra överdriven menstruationsblödning. Jag gick inte gillar hur de fick mig att känna så då jag började ta östrogen i lågdos p-piller.

En hel del forskning har gjorts som visar att hormonell obalans förvärras genom att ta syntetiska hormoner, orsakar så många fysiska och känslomässiga svårigheter. Det `s strategi för västerländsk medicin att rikta symptom på en sjukdom och inte ta reda på vad orsaken är. Jag valde att inte ta några sådana grejer längre eftersom jag kunde känna att det gör mig mår sämre än de första symtomen.

Det blev min strävan att ta reda på vilken information som fanns utöver det vanliga sätt att hantera dessa muskelknutor och de fysiska problem de orsakar. Åh, de perioder som aldrig skulle ta slut, svaghetskänsla, uppsvälld, och crampy! Jag var bara tvungen att ta reda på. Och jag gjorde det. I Japan en vetenskapsman hade isolerat ett enzym från odlade sojabönor som kallas nattokinase. Forskningen visade att detta enzym hade fibrolinic egenskaper. Vad det betyder är att det är i stånd att bryta ner fibrer och trådar som dessa muskelknutor är uppbyggda av. That `s en fantastisk genombrott. Ju mer jag grävde, desto mer användbar information jag kom med.

Naturligtvis skulle ingen läkare i detta land vet om detta, än mindre stödja det. Det `s inga pengar i det för läkarna eftersom de gör en vinst från diagnostiska och kirurgiska ingrepp. Läkemedelsföretagen skulle förlora sina tröjor om människor fick klokt att detta sätt att ta itu med orsakerna till hormonell obalans och de problem som det orsakar. Om patienterna slutade fylla recept för dessa läkemedel (som bara maskera symtomen och göra tillståndet värre), skulle det finnas en sådan kalabalik.

I Indien de praktiserar ayurveda som är vetenskapen om att vara i harmoni med naturen och det inkluderar en högt utvecklad praxis örtmedicin. Många av de örter de använder tros
att innehålla läkande egenskaper och hjälpa människor att uppnå hälsa och välbefinnande. Det lät ganska bra för mig. Så jag tittade in i det. Jag hittade en ört som de använder för att stärka livmoderslemhinnan och att hjälpa till att stoppa blödningar. Denna ört från ashoka bark var fantastisk. Jag tog den för ungefär en månad (jag fortfarande ta det och älska resultatet) och nästa gång jag fick min tid, var det mycket lättare och slutade på en femöring efter 4 dagar. Det fungerade som en avstängningsventil och det var det. Jag tänkte att vissa näringsämnen och örter fungerar som en övergripande tonic för att läka det som är svagt. De näringsämnen och systemiska enzymer som jag forskat arbeta tillsammans för att inte bara bryta ner muskelknutor och faktiskt krympa dem, men de har reparativ funktion samt. Tanken är att få hela kroppen att vara mycket funktionell i vävnad reparera, cirkulation, cellförnyelsen, och mat absorption.

Resultatet? Eights månader efter att sätta allt detta i praktiken, är min mage platt, det finns ingen kramp, och ingen tung, längre än normala perioder. Jag kan inte urskilja förekomsten av “ockupanterna” i min mage och jag mår så mycket bättre. Jag önskar att jag visste om det här så länge sedan. Jag har delat detta mycket effektivt naturligt alternativ till kirurgi för muskelknutor i forum ägnas åt att ge all den kunskap en kvinna behöver för att få det bättre i detta tillstånd. Jag inbjuder dig att besöka forumet presenteras i bio rutan.