premenstruellt syndrom 05 – premenstruellt syndrom (PMS) – vad som orsakar ångest hos PMS

Som vi nämnde i föregående artikel, premenstruellt syndrom effekter över 70 av kvinnor före klimakteriet i USA och lägre för kvinnor i Sydostasien på grund av deras skillnader i levande stil och social struktur. Förekomsten av premenstruellt syndrom (PMS) har mer än fördubblats under de senaste 50 åren på grund av att acceptera det som ett medicinskt tillstånd som orsakas av ohälsosam kost med mycket mättat mat. Premenstruellt syndrom definieras som felaktig funktion av äggstockarna med anknytning till kvinnors menstruationscykel, åstadkommer det en kvinnors fysiska och känslomässiga tillstånd, och ibland stör dagliga aktiviteter som en följd av hormon svängningar. Syndromet förekommer en till två veckor före menstruation och sedan minskar när perioden börjar. I denna artikel kommer vi att diskutera vad som orsakar ångest i PMS.

Ett. hormon obalans
För vad någonsin skäl, är kvinnor med PMS visade sig ha höga halter av östrogen och låga nivåer av progesteron. Det kan orsakas obalans av omega fettsyror, brist på vissa mineraler och vitaminer, matsmältningsproblem på näringsämnen absorption, etc, vilket resulterar i ökade ångestsymtom av PMS.

2. trög lever
Förutom att hjälpa till att avgifta kroppen och slåss mot invasion av främmande ämnen såsom virus, bakterier och onormal celltillväxt, levern spelar en viktig roll för att ge näring till nervsystemet i fett och protein metabolism. Tyvärr är de flesta kvinnor med PMS visade sig ha en trög lever under menstruationscykeln resulterar i nervösa spänningar som leder till ångest.

Tre. näringsämnen brist
Brist på Omega 3 fettsyra eller obalans av fettsyra i kroppen under menstruationscykeln som resulterar av överkonsumtion av mättat fett orsakad av störningar av lever i fett och protein metabolism vilket resulterar i ökande spänning av nervsystemet som leder till ångest.

4. Genetisk passerar genom
Om din syster har det, kan du också ha det. För vad någonsin skäl, verkar ångest under menstruationscykeln att köra i familjen. Det kan orsakas av höga nivåer av östrogen i poolen genen eller reaktion av vissa körtlar i produktionen av hormonet under menstruationscykeln.

Fem. miljö toxiner
Över exponering för giftiga miljö resulterar i ansamling av xenoestrogen i kroppen under menstruation kommer att leda till överproduktion av dåliga östrogen och låga nivåer av bra östrogen för att motverka reaktionen till symtomen vid PMS.