öka kvinnors sexlust och din hälsa med dessa örter

Om du lider av låg libido, är den goda nyheten att du kan öka det naturligt och säkert och på samma gång, kan du lindra symtomen vid PMS, klimakteriet och öka den totala wellness nivåer. Låt oss titta på hur man gör detta med några beprövade växtbaserade botemedel.

Örterna kommer helt enkelt ge dig den näring du behöver, för att öka välbefinnande och hela dig libido samtidigt – du kommer helt enkelt få näringsämnen som du normalt inte kommer att få i vardagliga livsmedel. Låt oss titta på de viktigaste orsakerna till låg libido och några örter som kan lösa problemen.

Låga nivåer av östrogen kan orsaka låg libido, men du kan öka nivåerna genom att ta Dong Quai. Denna berömda kinesiska ört inte bara kommer att öka libido det kommer att öka blodcirkulationen, ger näring åt blodet och bekämpa sida påverkar av PMS och klimakteriet.

Dong Quai ökar blodcirkulationen och trög blodcirkulation, är största orsaken till brist på sexuell lust. När ditt hjärta börjar slå snabbare svar på sexuella tankar, måste könsorganen fylla med en ökad mängd blod. Dong Quai hjälper men du bör lägga på ytterligare ett par örter som är – Ginkgo Biloba, som förutom att öka blodflödet runt kroppen också håller blodkärlen friska och Ginger, ökar denna ört blodflödet och fungerar också som ett hjärta tonic.

Testosteron är en annan kemikalie kvinnor behöver för en stark libido och strider mot tro det inte bara män som behöver det, en brist på det hos kvinnor orsakar sexuell lust att sjunka, men du kan få det från örten Satavri som ökar testosteron och dessutom stärker muskeltonus och fuktar torra vävnader i könsorganen.

Den kvinnliga anden och din övergripande sinnestillstånd också spela en roll i sexualdrift och hormonella förändringar som klimakteriet, kan PMS och förlossning påverka din sexlust. Dessutom kan stress ångest och allmän nedstämdhet ser du tappar intresset för sex. Bra örter för att lyfta stämningen och andan är:

damiana

Damiana ger också en känsla av mild eufori genom att koppla av kroppen och lugna sinnet samt hjälper till att balansera kvinnliga hormonnivåerna och kontrollera värmevallningar.

ginseng

En av de bästa örterna du kan ta som lindrar stress, ökar kroppens energi och lyfter anden på en mental nivå och på en fysisk nivå bidrar till att förbättra blodflödet i kroppen och hjälper till i produktionen av testosteron

Ashwagandha – extrahera “indisk ginseng”

Ashwagandha är en av de bästa örterna för att förbättra den allmänna hälsan hos kvinnor och är packad med näringsämnen som minimerar stress, främja djupa vitalitet, öka sexlusten.

få dem alla i de bästa kvinnor “kön piller

Du kan hitta alla ovanstående örter och andra att hjälpa dig att öka libido och allmänna välbefinnande nivåer säkert och naturligt så att du helt enkelt få ut mer av sex och livet.