öka kvinnors libido – öka sexuell lust och tillfredsställelse naturligtvis

Kvinnors libido kan falla för ett antal skäl, men den goda nyheten är i de flesta fall det kan botas naturligt genom att använda vissa örter som ger dig näringsämnen som du inte får i din dagliga kost. Låt oss ta en titt på hur och varför de fungerar.

Innan vi tittar på de örter, låt oss titta på några vanliga orsaker till låg libido. Ett stort problem är dålig blodcirkulation i kroppen och naturligtvis måste du skicka ett ökat flöde av blod att svälla könsorganen på upphetsning. För maximal sexuell hälsa alla kvinnor behöver höga nivåer av östrogen och testosteron och om du saknar något, kommer du att ha låg libido.

Hormonella förändringar och sinnestillstånd kan också orsaka låg libido, PMS, klimakteriet kan också orsaka hormonell obalans som leder till låg sexlust. Du behöver också ett sinne fritt från oro, stress och ångest för att kunna fokusera på och njuta av sex.

Örterna nedan kan hittas i alla de bästa växtbaserade kön piller och ger dig de näringsämnen du behöver inte bara att förbättra din sexuella hälsa, men också din totala nivån av välbefinnande på samma gång, låt oss ta en titt på några av de bästa.

dong quai

Denna ört ofta tas för att bekämpa klimakteriet och PMS och har många hälsofördelar, det förbättrar blodflödet runt kroppen, balanserar blodsockret ökar östrogen nivåer och slagsmål stress och ångest.

satavri extrakt (asparargus recemosus)

Shatavri bidrar till att öka nivåerna av testosteron i kroppen och arbetar också för att stärka muskeltonus, samt fukta torra vävnader i könsorganen.

ginkgo biloba

Ginkgo förbättrar blodflödet till hjärnan och runt kroppen, och är förmodligen den bästa övergripande blodcirkulationen ört. Örten har även andra stora hälsofördelar som inkluderar – öka ämnesomsättningen effektivitet, reglerar signalsubstanser, återupplever stress och förbättrar humöret.

schisandra

Schisandra förbättrar blodflödet till bäckenregionen och forskning har visat att extrakt av örten fungerar som en fytoöstrogen.

Avena sativa
Avena Sativa hjälper till att öka testosteronnivåerna, bekämpar stress och ångest för att koppla av dig och är känd för att öka känsligheten i slidan regionen.

Ashwagandha – extrahera “indisk ginseng”

Ashwagandha ger energi och föryngrar kroppen och sinnet, och är en av de bästa örterna för att förbättra den allmänna hälsan. Det hjälper till att minimera effekterna av stress, lyfter humöret och ökar sexuell lust, helt enkelt det känns bra och när du mår bra, du känner dig sexigare också.

Få dessa örter och andra kombineras i de bästa växtbaserade kön piller

Om du tar dessa naturliga kön piller, kommer du inte bara förbättra sexuell hälsa, kommer du att förbättra totala välbefinnande och helt enkelt få ut mer av livet.