naturliga sätt att strama en lös slack slidan öka åtdragning förnimmelser

Det finns en ny en uppsjö av naturliga sätt att strama en lös slack slidan, många kvinnor lider av detta problem, och det är något som påverkar självkänsla och självförtroende samt påverkar sexuell njutning för både mannen och kvinnan. Skärpning dina vaginala muskler tar tid och engagemang, och varje regim att strama vaginalväggen muskler bör göras ordentligt för att få de resultat du vill. Några av de naturliga sätt att strama en lös slack slidan är nedan.

Kegal övningar

Göra Kegal övningar är antalet 1 naturligt sätt att dra en lös slack slidan. Problemet många kvinnor tycker är att de inte vet hur man utför dessa övningar på rätt sätt för att få det önskade resultatet. Du behöver inte någon särskild utrustning för att utföra Kegal övningar, även om det finns vissa enheter som du kan köpa för att underlätta processen.

teknik

Innan du kan fullända den teknik som du måste hitta själva muskeln som används när man gör kegals. Vägen gör detta är när du kissar försöka stoppa flödet av urin, när du har lyckats att göra detta så har du hittat muskeln. Gör inte detta ofta eftersom det kan försvaga musklerna ändå.

Nu vet du var muskeln är att du kan öva på tekniken. Du måste försöka göra detta varje dag utan att misslyckas. Spänn muskeln och håll den intryckt i minst 10 sekunder och sedan koppla dem, upprepa detta 10 gånger. Du kan göra det här 3 eller 4 gånger för ännu mer under dagen, är skönheten i denna övning som du kan göra det var du än är när som helst på dagen och ingen kommer ens vet. Det är en riktigt bra idé att komma in i vanan att göra detta dagligen mer än en gång. Du borde se några bra resultat inom ett par månader. Du måste fortsätta med det för att få de resultat du letar efter och så småningom dina vaginala muskler kommer att kännas mycket starkare och hårdare.

naturliga vaginala åtdragning krämer

En av de andra naturliga sätt att strama en lös slack slidan, är genom att använda växtbaserade vaginal åtdragning krämer. Denna metod har blivit mycket stor utsträckning under senare år, eftersom den inte kräver någon kirurgi och minimal ansträngning. Dessa växtbaserade krämer innehåller naturliga ingredienser som har hud åtstramning egenskaper, är många kvinnor som använder dem för att hjälpa till i processen att dra åt vaginala väggarna och några har rapporterat några bra resultat.

Oavsett naturligt sätt du väljer att dra en lös slack slidan, alltid se till att du prova det minst månad innan de förväntar sig att se resultat.