kvinnors sexuella lust – ökad libido och sexuell tillfredsställelse snabbt och naturligt

Kvinnors sexuella lust och libido kan falla av många anledningar och vi kommer att titta på de stora sådana i den här artikeln och hur genom att ta en kombination av beprövade örter, kan du njuta av ökad libido och mer sexuell tillfredsställelse …

Så vad som orsakar en brist på sexuell lust?

Om du är i normal god hälsa dessa är de vanligaste orsakerna till bristande sexlust.

Låga testosteronnivåer är ett vanligt problem och medan det ses som ett manligt könshormon, låga nivåer hos kvinnor, kommer att se en nedgång i libido. En annan kemikalie som behövs är kväveoxid som utsöndras i blodkärlen som leder till könsorganen, ger dem möjlighet att översvämma med blod när du blir upphetsad.

Du måste också ha tillräckligt med blod i genitala regionen för kväveoxid att låta den och trög blodcirkulation är orsaken till många hälsoproblem, inklusive låg libido. Så fort du blir sexuellt upphetsad, vill ditt hjärta slå ökar och kroppen för att skicka ökad blod till könsorganen, där kväveoxid gör det i.

Låga östrogennivåer är kända för att påverka libido och förknippas med smärtsamma samlag. Balanserad östrogen nivåer är avgörande för kvinnlig sexuell hälsa.

Ovanstående är vanliga fysiska problem men kön är också i huvudet så mycket som det är i kroppen och stress, trötthet, ångest och låg energinivå alla samlas för att orsaka låg libido. Det är viktigt att du är på humör för sex utan bekymmer och med massor av kroppens energi, du kan sedan koppla av och njuta av sex.

Så vad örter kan vi vidta för att bekämpa alla ovanstående problem på både en mental och fysisk nivå? Kombinationen nedan är utmärkt för att inte bara öka libido, men också så att du kan njuta mer tillfredsställande sex och mer intensiva orgasmer.

choraka (dong quai)

Dong quai rot är känd som den “ultimata ört” för kvinnor. Det används för att återställa balansen i en kvinnas hormoner och cykler och tas för att bekämpa PMS, och att hjälpa kvinnor återgå till normal menstruation, hjälper det att lindra klimakteriebesvär tillstånd såsom vaginal torrhet och värmevallningar. Det hjälper till att balansera estrogren nivåer i kroppen. Örten renar och ger näring åt blodet och hjälper till att främja hälsosamma blodcirkulationen. Det har också visat sig hjälpa till att reglera blodsockernivån och lägre blodtryck.

methika

Denna ört ger kroppen östrogenliknande saponiner, dvs nivåerna av totalkolesterol, är LDL och triglycerider minskar naturligt.

Avena sativa

Hjälper kropp och själ slappna av och även, förbättrar känsligheten i slidan regionen.

schisandra

Behandlar kardiovaskulära klagomål i samband med klimakteriebesvär. Det bidrar också till att öka blodflödet till kvinnliga bäckenregionen. Forskning data visar också att extrakt av Schisandra också fungera som en fytoöstrogen.

satavri

Shatavri stärker musklerna och ger dem bättre ton, utan också fuktar torra vävnader i de kvinnliga könsorganen. Shatavri hjälper också öka frigjorda nivåer av testosteron i kroppen, utan biverkningar av testosteron substitutionsterapi.

Ashwagandha – extrahera “indisk ginseng”

Denna legendariska indisk ört har använts i tusentals år för att vitalisera och föryngra kroppen som en helhet. Det hjälper bekämpa effekterna av stress, förbättrar vitalitet och säkerställer sexuell och reproduktiv balans.

ginseng

Ginseng innehåller ginsenosider som stimulerar hypotalamus-hypofys-axeln av hjärnan, att utsöndra den corticotropic hormon (ACTH). ACTH kan binda direkt till hjärnceller, vilket förbättrar och slappnar sinnet. Det är också en utmärkt blodcirkulationen ört och hjälper till i utsöndringen av kväveoxid och produktionen av testosteron.

Få dem alla och förbättra den sexuella hälsan

Dessa är några av de bästa örter som finns i alla de bästa kvinnliga växtbaserade kön piller och om du tar dem både din sexuella och allmänna hälsa förbättras och du kommer att få ut mer av sex och mer av livet.