kvinnliga hot spots, g fläckar, upphetsning och utlösning

Varje kvinna vill att hennes partner till fullo tillfredsställa henne och hjälpa till att nå henne till toppen av orgasm. För detta bör hennes partner känna hennes hot spots att väcka henne för samlag. I denna artikel kommer vi att diskutera vad hotspots är och hur man hittar dem.

Sexuellt känsliga områden av en kvinna kallas hotspots. Varje man bör veta namnen på hotspots i kvinnor. Heta områden från där kvinnor blir lätt upphetsad ammar, blygdområdet, klitoris, yttre och inre blygdläpparna, slidöppningen, G-spot.

Brösten är en av de hetaste områdena där kvinnor lätt blir upphetsad. Det finns några kvinnor vars bröstvårtor är så känsliga att de kan få orgasm när deras bröstvårtor är bara smekt. Vissa kvinnor behöver samtidig bröst stimulering under höjden av klimatiska sensation. Men Kläm inte eller kläm.

Blygdområdet är en annan viktig kvinnlig hot spot. Detta hänvisar till den yttre främre delen av könsorgan som är synlig när en kvinna är i naken. Detta område är viktigt som en utlösande faktor i upphetsning och som ett medel mot skärper orgasmic känsla.

Den yttre och inre blygdläpparna är hotspots för många kvinnor och enkelt väcka dem för samlag. Den yttre blygdläpparna sträcker sig från skrevet och är grövre i strukturen än de inre blygdläpparna. Den inre blygdläpparna sträcker sig från klitoris. Denna vävnad är mycket känslig när klappas och hjälpa till i övergången från klitoris till vaginal excitation och orgasm centrering.

Den slidöppningen är också mycket känsligt område. Den G-punkten är det mest spännande området i kvinnor. Det beskrivs som ett område, 2 till 4 cm i diameter, som ligger ungefär två fingrar gemensamma djupt att den vaginala entrén.

Det finns två oroshärdar i män som används för att få mer nöje och spänning i de intima stunder. En är en nerv på baksidan av penis, där ollonet (huvud) delas. Det finns också en super känslig plats hos män mellan baksidan av testiklarna och analöppningen. Det finns en djup nerv i det område som accenter graden av orgasmic sensation. Om den kvinnliga partnern beröring, kyssa eller slicka detta område som han är på väg att nå en topp på sensation, kommer han nå toppen njutning.

Copyright © Anna Patrick, All Rights Reserved. Om du vill använda denna artikel på din hemsida eller i din ezine, göra alla webbadresser (länkar) aktiva.