kvinnlig sexuell lust – hur man kan öka libido och wellness naturligt

Kvinnlig sexuell lust kan falla av många anledningar, men den goda nyheten är att om du är i allmänhet god hälsa kan du öka libido naturligt med några testade tid örter. Låt oss titta på hur och varför de fungerar …

Här är några av orsakerna till förlust av sexuell lust hos kvinnor som kan förekomma i alla åldrar.

Även testosteron ses som ett manligt hormon det behövs också av kvinnor, och om de inte har tillräckligt med en minskning av libido följer.

En annan viktig kemikalie i kroppen som behövs för sexuell tillfredsställelse och lust är kväveoxid som gör att blodet att komma in i könsorganen. Du behöver också en stark blodcirkulationen till könsorganen i första hand och trög blodcirkulation, är en orsak till många hälsofrågor

Låga östrogennivåer är en mycket vanlig orsak till brist på sexuell lust och måste vara balanserad. Östrogen spelar en viktig roll för att upprätthålla funktionen av en kvinnas vagina och omgivande vävnader och spelar också en viktig roll för hjärnans hälsa.

Sinnet och kvinnliga ande spelar också en roll i termer av libido. Hjärnan behöver väl syresatt blod och har rätt hormonbalans. Denna balans kan bli upprörd av ångest, stress, trötthet och låga mängder av kroppens energi.

Din kropp har en enorm förmåga att läka sig själv på många områden om de får rätt bränsle och sexuell lust ökar när kroppen är läkt och ovanstående problem vi har tittat på är omhändertagen och här är några av de bästa örter för att förbättra kvinnors sexuell hälsa.

dong quai

Ses som den ultimata kvinnliga ört och har många hälsofördelar och ofta vidtas för att bekämpa PMS Exempelvis lindrar det som vaginal torrhet och värmevallningar. Det stärker reproduktionsorgan och hjälper lindra inre blödning eller blåmärken. Dong Quai ger en balanserande effekt på östrogen aktivitet i kroppen. Dong quai fungerar också som en cirkulatorisk ört och blod reningsverk. Den är packad med näringsämnen och är ett stort lyft för kvinnligt välbefinnande.

satavri extrakt

Shatavri bidrar till att öka nivåerna av testosteron i kroppen, som är en nyckel till sexuell hälsa och stärker muskler, förbättrar styrka och fuktar torra vävnader i de kvinnliga könsorganen, njurar, mage och lungor.

Avena sativa

Avena Sativa hjälper hela kroppen slappna av och lugnar sinnet att minska ångest och ökar känsligheten i könsorganen.

methika extrakt

Innehåller östrogenliknande saponiner, dvs nivåer av totalkolesterol, kan LDL och triglycerider reduceras.

shunthi (ingefära)

Denna välkända ört har ett antal fördelar, men i termer av sexuell upphetsning den fungerar som en allmän blodcirkulationen tonic och pumpar blod till alla delar av kroppen samt fungerar som en allmän hjärta tonic.

schisandra

Schisandra chinensis frukt används för att lindra klimakteriebesvär, ört ökar också blodflödet till kvinnliga bäckenregionen. Medicinska tester har också visat att extrakt av Schisandra chinensis frukt fungerar som en fytoöstrogen.

Ashwagandha – “indisk ginseng”

Ashwagandha är en av de mest effektiva örter för hälsa och har använts i århundraden för att vitalisera och föryngra kroppen. Det hjälper dig att bekämpa effekterna av stress, förbättrar vitalitet och främjar sexuell och reproduktiv balans i kroppen.

få dem i de bästa naturliga kön piller

Dessa örter kan hittas i alla de bästa kvinnliga naturliga kön piller och kommer inte bara att öka kvinnlig sexuell lust och tillfredsställelse, kommer de även att öka totala välbefinnande på samma gång – så prova dem och du kanske glad att du gjorde.