kvinnlig ejakulation – faktum eller fiktion

Yttrandet är kraftigt isär om huruvida Tjejorgasm är fakta eller fiktion. Det finns de som säger att det är helt omöjligt, eftersom honan inte har “nödvändig utrustning” för att åstadkomma en sådan urladdning, men andra som hävdar att de upplever det på regelbunden basis. Det finns ännu fler som hävdar att de upplever det, men gå på att beskriva det – eller ens film det – som genast avslöjar att, i sanning, förstår de inte det alls.

Denna sista grupp är intressanta, eftersom de verkar vilja illustrera en massiv utgjutande, när den verkliga källan till kvinnlig ejakulation ger endast en relativt måttlig mängd vätska – och det tenderar att fräsa, snarare än “spruta”. Det är troligt att de filmer som kan hittas på internet faktiskt visar urinering, snarare än kvinnlig ejakulation.

Många tror att det är alltid urinering och detta förvärras av den erfarenhet som vissa kvinnor har när de närmar vad som skulle ha varit utlösning, hade de lät det hända. Det känns uppgift som om de är på väg att kissa och så undertrycker det genast. Vissa kvinnor är oroliga för att de skulle ha kissat under samlag när de har upplevt en mer kraftfull än vanligt orgasm, eftersom de var medvetna om denna utvisning av vätskor. Men det är definitivt inte urin! Det är en vätska som produceras av de parauethral körtlar, som ofta kallas “Skenes körtlar”. Det finns omkring 30 eller så av dem och de producerar en vätska som är oftast luktfri och kan smaka beskt, salt, surt eller sött eller en kombination av dessa.

Denna vätska är oftast tydlig, men kan bli mjölkig, liksom manlig utlösning, och kan ibland produceras i tillräcklig mängd via stimulering av “G-spot” som den tvingas ut ur kroppen genom de orgasmic vaginala sammandragningar, oftast med ett fräsande effekt, ibland i en kort skur eller ström som kan pulsera som en manlig utlösning. Den “G-spot” (uppkallad efter den tyska gynekologen Ernst Gräfenberg som först rapporterade det) är på den främre väggen av slidan, cirka 1,5 inches eller så inne. Stimulering av denna plats kommer ibland producera stora toppar av upphetsning medan andra kvinnor kan finna känslan alltför intensiv eller rent av obehagligt.

De flesta kvinnor som kan få utlösning säga att de gör det efter att stimulera “G-spot” direkt, antingen med fingrarna eller med en dildo. Om du använder en dildo, sedan en med en kurva, utformad för just det syftet, är perfekt.