kropp hårborttagning – dina val

Om du lider av oönskat hår och letar efter en kropp hårborttagning lösning finns det flera alternativ som du kan välja från. Dessa kropp hårborttagning alternativ kommer säkert ta bort hår och i vissa fall kan ge en permanent lösning hårborttagning.

Den första kroppen hårborttagning alternativ som är tillgängliga för både män och kvinnor är rakning. Rakning är en mycket populär metod för att ta bort oönskad hårväxt men nackdelen är att håret kan växa tillbaka mycket snabbt.

Använda en hårborttagningsprodukter produkt är en annan form av kropp hårborttagning. Denna process löser kemiskt håret men som med raka håret kommer tillbaka. En annan nackdel med att använda en hårborttagningsprodukter produkt är att många av dessa krämer kan orsaka irritationer och tester hud alltid rekommenderas före användning.

Vaxning är en annan mycket populär metod för kropp hårborttagning men som med rakning det är inte en permanent hårborttagning lösning. Vaxning är också mycket smärtsam men återväxten är långsammare.

Elektrolys som en form av kropp hårborttagning kan i vissa fall visa sig vara en permanent hårborttagning lösning. En elektrisk ström används för att förstöra hårsäckarna men flera sessioner krävs och resultaten kan inte garanteras. Elektrolys kan också vara mycket smärtsamt och endast små områden kan behandlas samtidigt.

Det sista valet för kropp hårborttagning är Lazer hårborttagning. Använda en laserbehandling hårborttagning förstör hårsäckarna och resulterar i permanent hårborttagning. En laser hårborttagning behandling kan användas över hela kroppen och stora områden kan behandlas samtidigt. Den enda nackdelen med denna kropp hårborttagning lösning är kostnaden för laser hårborttagning, som kan vara ganska dyra. Med Lazer hårborttagning finns minimal smärta skillnad elektrolys som kan vara mycket smärtsamt och efter en laser hårborttagning behandling huden läker ganska snabbt, oftast inom 20 minuter.