klimakteriet symtom. det enkla sättet att bekämpa dem.

Klimakteriet är en normal period i en kvinna, aos liv börjar i de flesta fall efter att ha nått 45 år. Det, aos ett naturligt fenomen som inte kan betraktas som en sjukdom trots dess, Ao symptom. En låg nivå av östrogen tros vara den främsta orsaken till oönskade symptom som vaginal torrhet, värmevallningar, minnesförlust eller sömnlöshet, specifikt i denna period av en kvinna, aos liv, men också orsaken till fler farliga konsekvenser som osteoporos eller ens hjärtinfarkter. Det, aos varför en särskild behandling och vård av medicinsk personal behövs.

Många så kallade behandlingar kan kämpa mot dessa obehagliga symptom. Hormonbehandling är en av de mest använda behandlingarna vid klimakteriet. Det bekämpar särskilt mot ben svaghet eller minnesförlust, men eftersom den innehåller hormonet östrogen hjälper det i nästan alla fall. Denna typ av behandling rekommenderas inte utan en läkare, AOS ordning eftersom det kan leda till biverkningar.

Fytoöstrogener är också ett användbart behandling för kvinnor som nått klimakteriet. Innehåller fytoöstrogener, soja och andra örter som wild yam eller valeriana rot kan ha en fördelaktig effekt över klimakteriet symtom.

Kalcium och vitamin behandling är mycket viktigt för kvinnor i klimakteriet, men en hälsosam kost kan också hjälpa till att förebygga osteoporos eller hjärtinfarkt. Att sluta röka eller avsaknad av alkohol minskar risken för tidig menopaus. Som en slutsats kan vi säga att ett friskt och aktivt liv förebygger tidig menopaus och minskar risken för benskörhet och hjärtinfarkter eller andra specifika symptom på denna period.

Hantera stress innebär också ett problem för kvinnor i klimakteriet. En behandling rekommenderas inte, men en massage eller ett varmt bad och även lugn musik kan slappna av kvinnor.

För en av de mest smärtsamma symptom på klimakteriet är vaginal torrhet, mjukgörande och smörjmedel indikeras.

Även om klimakteriet symtom är inte generella, representerar varje symptom ett problem för kvinnor.

Klimakteriet huvudsakliga symtomen är värmevallningar, vaginal torrhet, depression och minnesförlust. För var och en av dessa läkare ger kvinnor vissa indikationer. Till exempel att bli av värmevallningar, bär bomullskläder kan vara en lösning. Mindre alkohol och tobak rekommenderas så mycket som okryddad mat.

För vaginal torrhet smörjmedel är en lösning. Motion och dricka mycket vätska rekommenderas för dessa fall.

En enkel form av depression ses hos några kvinnor, under klimakteriet. Som en lösning öppen diskussion är rekommendationen.

Många andra problem uppstår under klimakteriet. Minnesförlust är ett av dem. Det, aos rekommenderas för kvinnor att skriva saker och försöker använda anteckningsböcker eller påminnelser. Ett annat problem som drabbar inte bara kroppen formen utan också den moraliska är viktökning. Viktökning kan stoppas med hjälp av övningar och med en minskning av mat takt.