införa Yoni tantra massage smekande sensuell gudomliga

Ancient tantra närmar sig slidan – eller Yoni – från en plats för kärlek och respekt. Genom denna definition, är Yoni massage ett sätt att hedra kvinnor. Denna exotiska massage formen är både sensuell och trevlig, men avsikten är inte att föra kvinnan till orgasm utan att väcka henne medvetenhet om sin egen sexualitet, och att skapa ett band av förtroende och intimitet med sin partner. Orgasm är en välkommen fördel, men det är inte avsikten med eller fokus för Yoni tantra massage.

En tantra mästare kommer att klargöra att han avsikten bakom denna vördade tantra teknik är inte att nå ett mål, men att uppleva resan, hur lång tid det tar, tillsammans. Kvinnan måste kunna lita på den mest intima delen av hennes kropp – hennes Yoni – till sin partner. Med andra ord är nyckeln till Yoni tantra massage att kvinnan behåller. Äkta tillämpning av denna andliga erotisk massage kan pågå i flera timmar av medvetande.

Verkligen övade under en bra tantra lärare, är det en emotionell och andlig resa av beröring, med vördnad och respekt som grund. Som redan nämnts, är målet för Yoni massage inte orgasm, men upplevelsen av beröring, avkoppling, njutning och släpp. Varje kvinna är på en annan plats i hennes resa, och varje erfarenhet av denna potenta tantra tekniken ger unika resultat i enskilda kvinnor.

Som sagt, det har också potential för sensibilisering och snabbare den “Charmananda bindu”, även känd som den kvinnliga G-punkten, och att leda till den fantastiska upplevelsen av kvinnlig ejakulation. Tantra beskriver detta som lanseringen av “Amritam”, eller den heliga feminina nektar. Yoni Tantra massage är en väldigt intim helande ritual, och måste därför delas endast i en kärleksfull relation. Detta eftersom det hjälper kvinnor lära sig att lita på sin partner. Det ger dem att återta kontrollen över sin egen sexualitet. Det är också en kraftfull helande kraft för kvinnor som har utsatts för övergrepp i det förflutna, vare sig psykiskt eller fysiskt, och vill återfå sin sensualitet och sexualitet.

Trots de konnotationer av namnet, fördelarna med Yoni massage är inte könsneutrala. Partners oavsett sexuell läggning kan dra nytta av bindning och förtroendeskapande det ger. Under alla omständigheter, detta händer tantra tekniken alltid i en bekväm och gudomlig plats. Det är inte bara en praktisk teknik, men innebär det medvetna inriktningen av energi i hela kroppen via djupa tantra andning och “Siddha Tantra-visualiseringar.