huskurer för att befria er från en candida infektion

Om du har återkommande svampinfektioner då du kanske letar efter säkra, effektiva och snabba metoder för att befria er från symtom för gott. En av de bästa metoderna för att underlätta denna önskan är att anställa hem rättsmedel för svampinfektion. Till skillnad från droger eller ens några receptbelagda läkemedlen, hem baserade behandlingar har lägre risk för biverkningar och de är väldigt lätt administreras liksom de låg kostnad. Efter hittar du tre av de mest effektiva och gemensamma åtgärder som du kan använda direkt från bekvämligheten av ditt hem.

Tea Tree Oil-En vanlig åtgärd är det inte bara används för jäst infektioner, men för många andra traditionella sjukdomsprocesser samt. För att använda den måste du späda den med lite vatten eftersom det kan vara alltför koncentrerad till de mer känsliga platser i ljumskarna. När det är utspätt, kan du använda den lokalt samt placera den i slidan för ett par timmar med hjälp av en tampong.

Vitlök-Vitlök innehåller också många anti-svamp och anti-bakteriella egenskaper för att kontrollera tillväxten av candida. Skala en kryddnejlika och packa in den i en bit gasväv eller ost trasa och sedan placera lite olivolja till det för smörjning. Placera vitlöksklyftan inne i slidan och låt det stanna i flera timmar. Symtomen försvinner vanligtvis efter några ansökningar.

Vinäger-Det här är en svag syra och kommer att bidra till att återställa den naturliga pH-balansen i underlivet miljön. När du har en infektion i slidan blir mer grundläggande karaktär och detta pH-nivå kommer att främja snabba framväxten av candida celler som endast kan förvärra dina symtom. För att återfå den naturliga pH-nivån, kan du koppla av i ett bad med vatten som har några droppar ättika för cirka 30 till 40 minuter.