hur man snabbt behandla bakteriell vaginos – 3 potenta objekt du kan hitta hemma som kommer att behandla BV

Bakteriell vaginos kännetecknas av klåda och sveda, lätt blödning, och en foul utsläpp från slidan. Den orsakas av överväxt av skadliga bakterier i slidan.

Bakteriell vaginos är känt för att vara ett återkommande tillstånd. Som sådan, här är några tips om hur man snabbt behandla bakteriell vaginos med några vanliga husgeråd.

Tea tree olja

Tea tree olja har länge använts som ett hem botemedel mot en rad saker som akne eller svampinfektioner. Detta beror på att tea tree-olja är en mycket potent antiseptisk. Som sådan, kan du använda detta för att snabbt behandla bakteriell vaginos.

Det är en sak att komma ihåg dock: aldrig använda olja tea tree direkt på underlivet. Detta kan eventuellt orsaka irritation eller en allergisk reaktion. Istället, späd en tesked av det i två koppar vatten och använda som en douche. Tea tree olja är också tillgänglig i suppositorieform. Använd detta för cirka sex veckor eller tills symtomen försvinner.

Grapefrukt utsäde utdraget

Grapefrukt utsäde extrakt är känt att ha antibakteriella, antivirala, och svampdödande egenskaper, och kan användas för att snabbt behandla bakteriell vaginos. Liknar tea tree-olja, är det mycket potent och får inte tillämpas direkt. Späd en tesked av det i två koppar vatten för att använda den som en douche.

acidophilus

Acidophilus kan också användas för att snabbt behandla bakteriell vaginos. Det är en allmän term för ett antal bakterier som hjälper till att skydda kroppen mot skadliga bakterier, parasiter och andra organismer. Du kan ta detta oralt eftersom det kommer i kapselform.