hur man ska behandla myom naturligt

Om du har upptäckt att du har muskelknutor, kanske du redan har utforskat dina behandlingsalternativ. De flesta kvinnor är mycket besvikna över de begränsade intervall av behandlingar som är tillgängliga. Ett mycket vanligt råd är att inte göra någonting alls! Med detta i åtanke, kan du väl vara undrar hur man ska behandla myom naturligt som “göra ingenting” är inte ett bra alternativ om du lider av fruktansvärda symtom som påverkar hela din livskvalitet.

Fibroider är tänkt att utgöra grund av ett antal anledningar. Även om vissa kvinnor kan ha en genetisk disposition, det finns en god sannolikhet för att de har bildats som ett resultat av livsstil och kostfaktorer. När de väl har bildats, kan myom vara svårt att bli av konventionellt, men om du är beredd att lägga en del arbete i och ta ansvar för ditt eget helande, då finns det ingen anledning alls till varför du inte kan bli framgångsrik och lära sig att behandla myom naturligt.

Ett enkelt men effektivt sätt att behandla muskelknutor är naturligt genom din kost. Att äta hälsosamt är alltid att rekommendera och för kvinnor med myom, är detta särskilt viktigt. Östrogen är en faktor med fibroid bildning och kost kan spela en stor roll i kroppens nivåer. Östrogen är utformad i och lagras i fettceller. Därför kan minska fettceller också bidra till att minska östrogen så om du är överviktig, bör du vidta åtgärder för att gå ner i vikt och uppnå en hälsosam BMI. Dessutom utövar känd för att hjälpa till med symptom på muskelknutor och naturligtvis detta kan bidra till hälsosam viktminskning också.

De typer av mat du äter är också viktigt. En annan källa till östrogen-liknande substanser är konsumtionen av miljögifter och bekämpningsmedel. Dessa blir lagras i levern och kan inte elimineras genom de normala kroppsliga processer. Men det är relativt lätt att hantera dem med hjälp av ett bra program lever detox. Att äta ekologiska produkter och dricka mycket vatten kan hjälpa till att förhindra ytterligare uppbyggnad när du har detoxed.

Jag lärde mig hur man ska behandla myom naturligt tillbaka i 2008, genom att använda en mångfacetterad systemet. Vid den tiden var jag väldigt nära att ha en hysterektomi och detta var ett sista desperat försök innan operationen. Om jag är riktigt ärlig, jag hittade hela processen lite som att vara på en diet, eftersom jag var tvungen att fokusera och koncentrera sig på de råd jag fått, och jag visste att skovvis kunde ta mig tillbaka till ruta ett! Det var väl värt det! Inom några dagar hade mina symptom börjat minska och under en period av cirka 9 månader, blev jag symtomfri och hade sett en betydande minskning av storleken på mina muskelknutor. Även 9 månader kanske låter en lång tid, tänkte jag att det var ingenting jämfört med att behöva genomgå en större operation och vara utan min livmoder för alltid!

För mig, lära hur man behandlar myom naturligt var en av de bästa sakerna jag gjorde och sedan dess har jag rekommenderat det system som jag använde till många andra kvinnor. De allra flesta är mycket nöjda med resultatet och allt jag vill säga är att om du är beredd att vara proaktiv, då är det värt att beakta. Myom är ett tillstånd som svarar mycket bra på naturläkemedel och de är en perfekt förutsättning för att behandla dig själv eftersom de är så sällan livshotande.

Bristen på övergripande “riktiga” hjälp för kvinnor ledde en annan läkare för att utveckla ett komplett system för att krympa myom som speglade vad hon undervisade kvinnor i hennes upptagen klinik och det är det system som jag använde mig själv.