hur man kan förebygga celluliter i 5 enkla steg

Celluliter är varje kvinnas värsta mardröm. Vi minns alla våra ungdomsår då våra ben var smal och lockande exponeras av de ständigt så korta mini kjolar i tiden. För några av oss dessa år förefaller en evighet bort, eftersom de flesta av oss är nu alltför skäms att bära något ovanför knät.
Det finns dock en lösning till hands. Celluliter är faktiskt mycket lättare att ta bort än många av oss tror. Det är därför jag vill gärna dela med er damer 5 enkla steg att följa som enkelt tar bort celluliter och hålla det borta för gott!
hur man kan minska celluliter
steg # 1 – övning
Ett av de enklaste och mest effektiva sätten att förlora celluliter är att minska kroppsfett och öka din muskelmassa. Lyckligtvis kan detta lätt uppnås med lite övning. Så om detta inte redan är en del av din vecka rutin, börja gå för kraftfull promenader, få den gamla cykeln ur garaget, slog poolen, eller gå med i det lokala gymmet.
steg # 2 – äta hälsosamt
Celluliter är fettceller anslutna under vävnaden i huden. Av denna anledning bör du begränsa mängden fett i kosten genom att minska mängden av bearbetade livsmedel du äter och samtidigt öka mängden naturligt mat du konsumerar såsom frukt, grönsaker och spannmål.
steg # 3 – återfukta
Celluliter är inte bara den grop du ser, men den torra, skadad hud som omger den, vilket gör dess utseende mycket mer uttalad. Genom att regelbundet tillämpa en naturlig fuktighetskräm som en cellulit kroppslotion, kan du minimera denna oönskade, accentuerade utseende.
steg # 4 – dricka vatten
Celluliter är också känt att bildas genom en sammanställning av toxiner under hudens yta. Hålla väl hydrerad är det enklaste sättet att hjälpa din kropp spola ut dessa toxiner. Som vi alla vet vatten är den hälsosammaste och snabbaste sättet för återfuktning.
steg # 5 – massage
En viktig mekanism för att flytta dessa oönskade fettcellslinjer insättningar är massage. Så unna dig själv och få din kropp regelbundet masseras, betala extra uppmärksamhet till de regioner som har störst cell insättningar. Och oroa dig inte, det behöver inte vara en dyr eller komplicerad procedur, bara njut dig i ett avkopplande bad och har din partner massera dig med en effektiv anti celluliter grädde.