hur man kan bli av med klimakteriet viktökning snabbt med diet och motion

Klimakteriet har många symptom inklusive viktuppgång, irritabilitet, humörsvängningar, värmevallningar, nattliga svettningar, huvudvärk, hjärtklappning och ledvärk, bara för att nämna några.

De flesta symptom bleknar så småningom in i bakgrunden, men viktökning kan vara en pågående kamp för många kvinnor. De flesta människor går igenom klimakteriet vill bekämpa den naturliga tendens att gå upp i vikt, och det kan vara det bästa alternativet senare när symptomen avtar.

Att äta en balanserad kost är nödvändigt för dig att minimera andra klimakteriebesvär och få igenom förändringar i ämnesomsättningen så smidigt som möjligt.

När symtomen börjar försvinna, kan du överväga att ta itu med eventuella viktökning och hur man kan bli av med klimakteriet viktökning.

Många experter hävdar att extra vikt hjälper dig att få igenom denna livsförändrande tid i livet. Extra vikt förhindrar benförlust, lindrar värmevallningar och andra symtom, och gör grundläggande hormonella förändringar lättare att integrera i en ny metabolism.

Viktökningen kan behandlas senare på ett sätt som inte äventyrar grundläggande hälsovård.

fördelarna med hälsosam kost och motion

Kvinnor tenderar att gå upp i vikt runt mitten, vilket kan vara den farligaste platsen att sätta på pounds, så det kommer att vara nödvändigt för dig att ta upp frågan viktökning.

Motion är det bästa sättet att förlora envis magen fett, men dieten kan också hjälpa. Linolensyra ger essentiella fettsyror, men stimulerar viktminskning runt magen.

Förbrukningen av produkten sänker också incidensen för kardiovaskulär sjukdom med att minska stress och främja allmän hälsa. Linolensyra finns i kosttillskott eller du kan få det naturligt från sojabönor, rapsolja, valnötter och linfrön.

Hjärtsjukdom är en annan risk för kvinnor som har passerat klimakteriet. Högt kolesterol, hjärtinfarkt, tilltäppta artärer och stroke är risken att du måste möta rakt.

Det bästa sättet att ta itu med dessa problem är genom att följa en hälsosam kost rik på frukt, grönsaker, fullkorn och komplexa kolhydrater. Magert protein och fisk är bra, men undvik överskott fett kött, socker och förädlade livsmedel.

De flesta människor fortsätter att äta som de alltid har, men efter klimakteriet du behöver göra vissa justeringar eftersom kroppen inte längre kräver samma kaloriintag. Din kropp har förändrats, gillar det eller inte, och vad som fungerade bra tidigare kanske inte längre är effektiv.

postmenopausala dieter som fungerar

Många av er hatar bantning, men det är relativt enkelt att raka några kalorier varje dag. Klipp ut majonnäs och ersätta färska örter, senap eller pickles. Ändra en måltid om dagen, helst lunch eller middag.

Suppleant en smoothie skaka eller energi bar. Hoppa inte över frukosten, eftersom den första måltiden på dagen antänder ämnesomsättningen och hjälper dig att bränna mer kalorier under dagen.

Gör dina justeringar i lunch eller middag när kalorier kanske inte hetsa upp tillräckligt. Belöna dig själv med en enstaka behandling, eller någon diet kan misslyckas. Det viktigaste steget är att hitta en diet som du kan leva med på en daglig basis.

Mer än hälften av kvinnorna kommer att drabbas av benskörhet. Östrogen produktioner minskar efter klimakteriet, och detta gör att kroppen förlorar benmassa.

Många kvinnor diet för att förhindra viktökning och misslyckas med att få den nödvändiga kalcium de behöver för att begränsa benförlust. Kalcium måste ingå i din kost, och du ska få 1200-1500mg kalcium varje dag.

Kosttillskott kan hjälpa, men du bör konsumera yoghurt, mjölk eller sojamjölk för att öka ditt kalciumintag. Sardiner, ost, lax, fikon, plommon och gröna bladgrönsaker är bra källor till naturlig kalcium.

hur man kan minska i vikt utan stress

Det är viktigt att komma ihåg att du har gjort något fel när du börjar gå upp i vikt efter klimakteriet. Vissa viktökning är oundvikligt, tyvärr.

I själva verket är kroppen som orsakar förändringen. Du bör inte tillåta några pounds att störa dig alltför mycket eftersom stress kan göra problemet värre. Prova följande steg för att uppmuntra viktminskning eller gripa någon ytterligare viktökning.

• Ät tidigt på dagen så att du antända ämnesomsättningen och kan bränna fler kalorier. Försök att skära några kalorier från lunch eller middag på ett sätt som du enkelt kan underhålla. Minska kaloriintaget med 200 kalorier brukar kompensera för den långsammare ämnesomsättning.

• Öka din nivå av träning eller aktivitet. Ta en promenad, starta en aerobics klass, eller ta en simtur. En ökad fysisk aktivitet kan kompensera för långsammare ämnesomsättning.

• Target överskott magen fett med kosttillskott, krämer eller viktbälten förlust. Inga av dessa kommer att fungera om du inte lägger motion för att aktivera dem. Sit-ups, tiltar bäckenet, crunches, stretching, och buk-åtdragning övningar kan hjälpa dig att rikta fettavlagringar runt mitten.

• Överväg naturliga växtbaserade kosttillskott för att ge ett lugnande inflytande och få befrielse från klimakteriebesvär såsom värmevallningar och nattliga svettningar. Kosttillskott innehåller vanligen den nödvändiga doseringen av kalcium för att förebygga osteoporos och andra väsentliga vitaminer.

• Mayo Clinic varnar kvinnor för att undvika beroendet av hormonbehandling (HRT) för inriktning magen fett. Även om vissa studier visar HRT verk, är mer omfattande tester behövs. Om du måste prova denna metod, väljer naturliga produkter snarare än syntetiska hormoner eftersom de naturliga källorna har färre biverkningar.

När du funderar på hur man kan bli av med klimakteriet viktökning, kom ihåg det finns två typer av magen fett du måste tänka-subkutant fett och visceralt fett.

Underhudsfett är oftast det som får din uppmärksamhet, eftersom det orsakar utbuktningen runt mitten, men detta fett är inte så farligt för den allmänna hälsan.

Visceral fett orsakar större problem eftersom fettet är djupt begravda runt organen i kroppen. Detta fett orsakar högt blodtryck, högt kolesterol, diabetes, och kan leda till bröst-och ändtarmscancer.

Enligt Mayo Clinic, hälsosam diet och motion minska visceralt fett. Att eliminera detta fett kommer att hjälpa dig att få platt mage du priset, och en enkel regim av diet och ökad aktivitet är det bästa sättet att göra det hända.

Undvik ångest genom att förstå viktökning är en naturlig process efter klimakteriet, och göra rimliga anpassningar.

Om du menar allvar med att lära sig att bli snabbt av klimakteriebesvär viktökning, enkelt och naturligt … Om du vill ta reda på de bästa tips och råd om att förlora vikt så har du hittat rätt person. Jag ska göra att minska i vikt enkelt och roligt för dig … OCH inte tråkigt!

Först, klicka på länken nedan för att få den kraftfulla hjälp du behöver för att ta itu med dina problem nu. Detta får du omedelbar proaktiv hjälp du behöver nu.

Det andra, titta runt min hemsida som det finns ett antal andra resurser för att hjälpa, inklusive nyupptäckta behandlingar, naturliga lösningar och rådgivning samt gör-det-själv handlingsplaner om du föredrar bara veta hur.

Tredje, med mina råd kan du minska din klimakteriebesvär viktökning, återvänder du till god form, och få dig tillbaka till förtroende för att veta att du fungerar till 100%, samtidigt som du får tillgång till den energi fylld pulserande liv du förtjänar. Du har hört det förut … Jag får det. Men vi har hjälpt till att rädda MILJONER redan, och känner till alla “trick” i boken för att hjälpa dig att må bättre naturligt.

För det fjärde finns det ingen fjärde. Helt enkelt njuta av de resurser som vi sammanställt för din skull, agera, och använd din förnyad energi för vad du önskar! Om du inte hittar en lösning på ditt just nu problem … Jag skulle bli otroligt förvånad!