hur man kan bli av med dålig lukt från slidan och gör din sexpartner nöjd

Lukt, när dåliga, från slidan kan hindra ditt sexliv. Förutom de uppenbara skäl att det är ohygieniska, kan det göra din sexpartner tappar intresset under älskog. Om du tar ett bad regelbundet men har fortfarande dålig lukt från slidan, så måste det finnas en bakomliggande orsak till detta tillstånd.

Laura, min rumskompis från college, hade denna ind av situationen. Hon och hennes pojkvän hade en aktiv sexuell relation tills hennes pojkvän luktade något skumt “där nere”. Notera, är min vän tvångsmässiga och tvångsmässiga om renlighet och på grund av detta, tar hon ett bad två gånger om dagen. På grund av lukten, förlorade sin pojkvän intresse att ha sex med henne. Hon kunde inte förstå varför hon hade denna fiskliknande dålig lukt. När hon slutligen gick till läkaren, fick hon diagnosen att ha bakteriell vaginos. Hennes läkare gav henne mediciner och ca en vecka, var lukten borta. Hon och hennes pojkvän har återupptagit sin sexuella aktivitet och är nu lika glad som alltid.

Lukt från slidan kan ha en bakomliggande orsak eller problem. Den naturliga skulle vara att det är luktfritt och om det fanns en doft, skulle det vara trevlig. Fishy lukt kan betyda att du har bakteriell vaginos. Lukt såsom bröd eller jäst kan betyda att du har candidiasis och värsta skulle ha dålig lukt som kan tyda på att du har trichomoniasis.

Dessa förhållanden kan försvåra kunde din sexuella relation med din partner. Det kan också sänka din självkänsla som kvinna och orsaka mycket besvär. Att bli av med detta kan vara enkelt och snabbt när du söker snabb konsultation med en läkare.

Aldrig vara skyldig när upplever dålig lukt från slidan. De flesta kvinnor som är sexuellt aktiva får vaginala infektioner minst en gång i sitt liv. Det viktigaste är att få behandling så snart avvikelser märks. Att få behandling tidigare och snabbare kunde förhindra återfall och kronicitet av infektionen. Att ha en ren slidan säger mycket om en kvinna. Det betyder att hon är medveten om sin hälsa och praxis god hygien.