hur man bränner extra fett

Ofta människor tror att genom att gå eller springa på ett visst avstånd kan bränna samma antal kalorier. Men om du lägger till en hastighet springa minst 5 mph (miles per timme) eller mer, har tydligen springa blivit det mest effektiva sättet att bränna kalorier.

Varför kör blir det mest effektiva sättet att bränna kalorier. Detta beror på den tid vi kommer att utfärda körde en mycket större ansträngning än att gå ensam. Dessutom kör är en sport som har en hög intensitet och kommer att behöva en tillräckligt lång tid för kroppen att utföra återställningen.

Men promenader kan också bränna kalorier även om mindre än driften. Detta skiljer sig från promenader, kommer det alltid att finnas walking ben på marken. Walking är en sport som är mycket säker för lederna och kan göras varje dag med en mycket liten risk för skador.

Om du gillar walking verksamhet ledde till att vara mycket mer optimala resultat, kan du delta i tre fots efter hemligheten. Tja, om du vill gå verksamhet ledde till att bli mer optimalt resultat, följ de tre hemligheter denna vandring följer.

Gå några miles mer. Du kan göra detta när som helst, och om det görs med en hastighet av 4mph måltid kommer att öka tidslängden på 15 minuter av ordinarie tid du gör.

Öka hastigheten. Du håller igång med samma tid som vanligt men försök att göra ½ mph snabbare.

Således kommer du minska kalorier utan att minska mängden mat du ska äta.