hur man avgifta från alkohol – vet de råa fakta

Miljontals vanliga människor konsumerar alkoholhaltiga drycker, trots allt, är detta en av de längsta laster i historien. Folk dricker under tillfällen, för att varva ner efter en dags arbete, att slappna av eller bara för att prata eller umgås med vänner. Alkohol kan vara skadligt om det tas alltför. Den innehåller en förening som kallas – etanol.

Alkohol är känt för att hålla psykoaktiva egenskaper. Det betyder att det verkar huvudsakligen på det centrala nervsystemet. Det förändrar hjärnfunktioner som kan leda till förändringar i perception, humör, medvetande och beteende. Bortsett från sådana psykoaktiva egenskaper, är det också känt för att inducera skador på levern. Det kan också irritera metaboliska system i kroppen. Så småningom kan det skada funktionaliteten i andra viktiga organ i kroppen. Vissa av dessa skador som leverskador kan ibland vara reversibel om den alkoholiserade avstår från alkohol och använder en avgiftning process.

Avgiftning kan ske naturligt. Här är några tips på naturliga avgiftningsprocesser.

Man kan ta maskros kapslar. Denna anläggning ger en kraftfull förening som kallas inulin. Denna förening hjälper levern att avlägsna alkoholhaltiga toxiner. Vanligtvis bör två kapslar tas efter varje måltid dagligen.

Du kan också använda tabletter mjölk tistel. Milk thistle kommer från silymarin, som råkar vara en stark fytokemiska. Det är känt att påskynda leverfunktionen i kroppen. De kan bli av med skadliga gifter som kom in i kroppen via alkohol intag. Det kan gynna dig om du tar en tablett två gånger varje dag med mat.

Ta gurkmeja pulver. Detta är en vanlig krydda innehåller tre aktiva ingredienser, nämligen:

• cox-2
• LOX och
• curcumin

Dessa tre enzymer bli av med gifter genom att stimulera levern, spakar och celler. Du måste lägga upp denna krydda i några av de rätter som du förbrukar dagligen.

Medan dessa tips har använts av tusentals människor, är det fortfarande bäst om rådgöra med din vårdgivare.