Hur krympa myom naturligt – bota myom utan operation

Om du försöker att upptäcka hur man krympa myom naturligt, kommer du bli glad att veta att det finns åtgärder du kan ta som hjälper till både förhindra ytterligare fibroid tillväxt och som kan hjälpa till att krympa befintliga muskelknutor.

Väldigt ofta, de behandlingsalternativ som erbjuds av konventionella läkare är mycket invasiva, och omfattar kirurgiska ingrepp som inte har någon garanti för framgång. I själva verket om du inte har en komplett hysterektomi, nya muskelknutor är sannolikt att växa om avlägsnande platser bara för att ingenting kommer att ha gjorts för att eliminera vad som egentligen har orsakat muskelknutor i första hand.

Det finns en liten handfull alternativa utövare som lär kvinnor hur man krympa myom naturligt men det finns väldigt få av dessa och de tenderar att ha väldigt långa väntelistor och kostnaderna är ofta höga eftersom efterfrågan är så stor. Lyckligtvis finns det några saker du kan göra direkt som kan vara mycket användbara och används ofta som en del av en övergripande strategi för att krympa muskelknutor.

För det första är det viktigt att förstå att det är ofta mycket svårt att fastställa de exakta orsakerna till muskelknutor. Med detta sagt, det finns vissa omständigheter som predisponerar kvinnor att ha muskelknutor. Dessa inkluderar: –

* Övervikt
* Att vara i dig mitten av trettiotalet till början av fyrtiotalet
* Att ha en familjehistoria av muskelknutor
* Att äta en dålig kost
* Vara av Afro-Caribbean ursprung
* Att ha ett inflammatoriskt tillstånd

Uppenbarligen finns det vissa faktorer, såsom ålder och ras som du kan göra något åt. Emellertid har det visat sig att genom att upprätthålla en hälsosam vikt kan du bidra till att minska ytterligare tillväxt av befintliga muskelknutor. Detta beror på att myom är “drivs” av överskott östrogen och det är både lagras i och tillverkas av fettceller. Därför, ju lägre kvantitet, mindre östrogen i kroppen. När det gäller kosten, det finns ett par saker att tänka på. För det första är det känt att kvinnor som äter en kost rik på frukt och grönsaker är mindre benägna att ha muskelknutor. Dessutom förbrukar massor av mörkgröna grönsaker, till exempel grönkål och vitkål tänkt att bidra till att minska fibroid storlek.

För vissa kvinnor, är det troligt att de lagrar östrogen-härma föroreningar i levern och att dessa kan vara där i flera år, bränslepåfyllning fibroid tillväxt om inte något aktivt görs. Därför är en bra lever detox är ofta tros vara ett fördelaktigt sätt för både stoppa fibroid tillväxt och förhindra tillväxt av nya muskelknutor. Äta antiinflammatoriska livsmedel är också känd för att hjälpa vissa kvinnor som är predisponerade för inflammatoriska tillstånd-Sådana livsmedel omfattar humle, havre och kummin.

Det var bristen på verklig hjälp för kvinnor med myom ledde Shola Oslo, en alternativ läkare som specialiserat sig på att lära kvinnor hur man använder en naturlig botemedel mot myom, att utveckla en komplett 7 steg system som är helt garanterad. Hennes upptagen kliniken lämnade henne oförmögen att ta på många ytterligare patienter men efterfrågan var klart där. Som ett resultat, har hon hjälpt nu tusentals kvinnor världen över som hon aldrig har träffat. Tänk dock kräver att du ska vara proaktiv och ta ansvar för ditt eget helande genom att göra kost-och livsstilsförändringar och efter ett systematiskt program-det är inte lämplig för kvinnor som bara vill ta en tablett och bli botade.

Är du redo att bli av med dina myom gång för alla?