hur du gör din rumpa större-Tips på att få en större byte

Försöker göra din rumpa större kan verka som en frustrerande och svår sak att göra. Speciellt när du vill ha en sexigare, kurviga look till din kropp. Så, vad jag ska göra är att dela med dig några tips om hur du gör din rumpa större.

På så sätt kommer du att ha ett byte som gör killar går vilda över dig.

De tips om att göra din rumpa stora är:

Ett. Det första du kan göra är styrketräning. Detta kommer att hjälpa dig åt och tona dina lårmuskler, samt bidra till att göra ditt byte större. De övningar du bör göra är att göra benpress, knäböj och utfall. Du kan också bensträck och lockar ben.

2. Ett annat tips om hur du gör din rumpa större är att göra hjärt övningar. Detta kommer att bidra till att ge dig en kurvig figur och samtidigt hjälpa dig att få en sexigare booty. Du kan gå med aerobics klass, kickboxning klass, eller använd trappa stepper i ditt gym.

Tre. Den tredje saken som du kan göra för att få en större byte är att äta olika hälsokost. Detta kommer att hjälpa dig gå ner i vikt, eller nedbantad ställen på kroppen som ger dig en kurvig look. Detta kommer att hjälpa till att ta fram det rundhet i men.

Dessa är några tips om hur du gör din rumpa större. Om du verkligen vill ha ett byte som killar gillar, se till att använda tipsen ovan. Det kommer att bidra till att göra din rumpa större, fast och sexig. Killar kommer definitivt gillar hur dina byten ser ut.