hur att raka könshår på rätt sätt – är rakkniv brännskador hetare än brazilian wax

Varför skulle någon vilja att raka sitt könshår? Människor har sina egna skäl för rakning deras underliv. Eftersom frågan är av personlig karaktär deras skäl hålla privat eftersom det inte är en vardaglig ämne talade om som vädret. Om du brukar på rakning ditt eget könshår måste du vara försiktig. Du måste närma sig denna strävan med yttersta försiktighet.

En av anledningarna till fram i ljuset för rakning av könshår är att göra med utseende. Kvinnor har deras bikinilinjen rakade att bli synliga eftersläntrare när du bär en baddräkt. Bärandet av en rem eller g-string är andra skäl för rakning. Pole och exotiska dansare är regelbundna könshår removers. Kanske könshår rakas att behaga en sexpartner, vem vet.

Det finns ingen sann hälsa skäl för att behöva raka håret från runt slidan eller penis. Även ett angrepp av blygd löss (“krabbor”) kräver ingen pube rakning. Är könshår ohygieniska? Man kan relatera till denna fråga om håret inte är noggrant rengöras efter kissar eller ha samlag. Stale sperma och urin är både ohälsosamma typer av oavsett om kvar att klänga.

Det finns flera att ta bort könshår. Optioner rakning – vaxning och laser hårborttagning.

rakning

Ett. För hälsa och säkerhet skull måste du använda en ny rakhyvel för rakning. Blunt rakblad kan orsaka allvarliga skador.

2. Snip långt könshår kort. Tänk på detta uppdrag som som om gräsklippning. Långt gräs måste tas ned med en lie så knivarna inte kärvar, fastna och stelna. Vassa saxar, klippmaskiner eller en elektrisk rakapparat kommer att göra det tunga arbetet. Stressa inte, hastigheten kan orsaka rakning skärsår. När håret är kortare, blöt underlivet i varmt vatten eller använda en fuktig varm trasa för att placera över området och låt stå i 15 minuter. Detta hjälper mjuka några tjocka massor. Nu lödder blygdregion med raklödder eller gel. Detta hjälper rakhyveln glider lättare. När som helst om du behöver mer smörjning tillämpa mer kräm eller gel. Det är till din fördel att rakkräm / gel är klar eller löddrar lite så att du kan se vad du gör. Försök inte torka-rakning, är det inte säkert och orsaka hud skur. För att undvika inåtväxande hårstrån, raka i samma riktning som håret växer. Upprepa inte rakning över samma ställen – du inte vill att skrapa huden. Spända huden, kommer det hjälpa till att nå dessa svåra fläckar. När könshår har rakat och sköljas, varsamt exfolierar med en tvättlapp lathered med en mild mild tvål för att rengöra porerna. Än en gång välja rätt tvål. Särskilda rengöringsmedel innehåller ingredienser som orsakar irritation. Några parfymerad tvål är inte lämplig. Applicera fuktighetskräm som innehåller vitamin E. Försök gnugga en isbit över huden du rakat att stänga porerna och sedan klappa området torrt med en ren handduk. Följ den här med en sammandragande formel som innehåller salicylsyra för att förhindra inåtväxande hårstrån.

vaxning

Vaxning är en mer gynnad sätt att ta bort könshår till det av rakning på grund av håret tar längre tid att växa tillbaka. Även håret tenderar att växa tillbaka mindre grova. Det bästa råd är att ha vaxning gjort av en professionell. Hem vaxning kit kan köpas från en kemist, men du kommer förmodligen att behöva hjälp av en nära vän eftersom vissa speciella vinklar är svåra att nå

Processen för vaxning innebär utjämning varmt vax på remsor av ren bomullstrasa. Remsorna appliceras på skrevet, får torka och sedan snabbt drog med din könshår med det. Ha en näsduk nära eftersom vaxning kan få tårar i ögonen. En professionell vaxare kommer förmodligen pincettliknande oseriösa hårstrån kvar. Återfukta det vaxade området med Aloe Vera för att förhindra irritation. Könshår bör inte ses gro under minst 2/3 veckor.

Om du väljer den metod för semi-permanent till permanent hårborttagning och har några bob på banken, sedan laser hårborttagning kan vara den perfekta källan. En laserstråle används för att rikta en kvadratisk yta av hår eller en specifik hår (beroende på vilket företag gör avlägsnande). Follikeln upphettas till en temperatur som saktar ner hårväxt. Efter effekterna från laser hårborttagning är hudrodnad och lätt svullnad.

Vad är skillnaden mellan den brasilianska bikini vax och regelbundna bikini vax? I grunden är den brasilianska, könshår bort i fronten, baksidan och allt däremellan. För det mesta en “landningsbana” är kvar i fronten.

Brasiliansk vaxning infördes till New York 1987 av sju brasilianska födda systrar.

Nackdelen med en brasiliansk vax – medan det varar så mycket som 3 veckor, kommer håret växa ut igen och du måste göra det igen, även håret måste vara en viss längd innan det kan lyckas vaxad.

Även den brasilianska vaxet är populärt så är det Hollywood wax kallas “vaxning Hollywood”. Den brasilianska bikini vax eller Hollywood Wax bör göras av en licensierad och giltig estetiker. Det föreslog kanske att du tar smärtstillande för att hjälpa till med smärtan. Prata med en konsult i salongen.

Det gamla talesättet “ett uns av förebyggande är värt ett halvt kilo bota” är rätt. Razor brännskador och behandlingar

Ett. Använd färska nya rakhyvlar. Könsspecifika kära är en bra satsning, Engångsrakhyvlar är ett vettigt alternativ och hygienisk också. Ju fler gånger du måste gå över samma område, desto mer sannolikt är det att du får hudirritation – så försök att få rakning stroke rätten att inte behöva återvända till samma plats ..

2. Stressa inte. Den rakhyvlar vikt bör vara tillräckligt tryck för att ta bort hår. Du ska inte trycka så att riva av huden kan inträffa

Tre. Applicera lotion en halvtimme efter duschen. Detta kommer att möjliggöra dina porer att stänga.

4. Behandla rakning med Aloe Vera baserade produkter. Aloe Vera möjliggör skydd från omgivningen och har smärtstillande egenskaper som minskar svullnad, lugna irritation, och bildar en barriär som skyddar huden mot infektion och främjar läkning.

Fem. Kortison kräm kommer säkert att behandla rodnad och lindra smärta.

“Varning” Om du behöver be en vän om hjälp på grund av dem utom räckhåll skrymslen och vrår, så se till att du är både på speaking terms och haven `t hade ett nedfall.