hudvårdsrutin enkel & exakt

Vill du höra ett intressant faktum? De flesta människor vet inte hur man ska gå igenom grundläggande steg hudvård. Nedan finner du det bästa sättet att gå igenom en grundläggande hudvård process som du kan fylla varje dag.

Låt oss börja med lite bakgrundsinformation, ska vi? Det bästa sättet att ta hand om din hud är att se till att du inte bryr dig om det alltför mycket. Förvirrad? Tja, du ser, desto mer att vi bråka med vår hud, desto mer att naturliga kollagen kommer att skalas bort från huden. Kort sagt, är det bäst att hålla din hudvård rutin enkel och exakt. Hur? Tja, börja med stegen nedan:

• Rengör: det är lätt nog, eller hur? Jaga en stor naturlig cleanser, hoppa tvålar, och tvätta ansiktet en gång per dag. När? Just det – en snabb skvätt varmt vatten räcker på morgonen, medan en djup cleanser bör tillämpas på natten.

• Skrubba: Använd en scrub som innehåller små pärlor, eller välja en kemisk peeling en gång i månaden. Exfoliating är ett bra sätt att minska tecken på åldrande.

• Återfukta: hitta en bra fuktkräm som fungerar med din hudtyp. Se till att inte återfukta ansiktet för mycket, men komma in i vanan att tillämpa en fuktighetskräm när huden känns stram.

• Solskyddsmedel: solskador orsakar rynkor. Om du vill hoppa över rynkor, se till att använda solskyddsmedel varje dag – även under vintermånaderna.

Det är allt som finns att gå igenom en ordentlig hudvård rutin varje dag. Hur är det med toner, masker och krämer öga? Tja, har det skett en hel del bevis på att en stor mask appliceras på huden en gång i veckan kommer att göra underverk. Masker som innehåller lera från Döda havet tenderar att vara den bästa typen av mask på marknaden. Toner och krämer öga som hävdar att återställa kollagen kan faktiskt fungera, även om dessa alternativ är helt upp till dig.

Av alla de saker som anges ovan, är det viktigt att du undviker solen. Solskador står för de flesta rynkor och fina linjer, även om de flesta människor aldrig bryr sig om att använda solskyddsmedel dagligen. När du gör fuktgivande för dagen, piska att solskyddsmedel och placera den generöst på ditt ansikte.

Håll kollagen intakt är inte en lätt sak att göra. Ändå är det något som du måste kunna göra om du vill undvika att åldras snabbt. Så snart din hud börjar förlora kollagen, kommer du att börja utveckla fina linjer och rynkor. Den hudvård regim som anges ovan har prövats och testats av många hudläkare om och om igen. Kort sagt, detta är en hudvård rutin som faktiskt fungerar.

Spela inte runt när det kommer till din hud. Istället leta efter produkter som hjälper din hud naturligt. Det finns en hel del kemiskt baserade hudvårdsprodukter på marknaden som kommer att skada din hud – stay away bilda dessa produkter. Istället, ta för vana att arbeta genom hudvård rutin som anges ovan, och se till att du köper de bästa möjliga hudvårdsprodukter på marknaden.