hem rättsmedel för vaginala bakterieinfektioner-enkla sätt att få befrielse

De typiska symtomen på vaginal bakterieinfektioner inkluderar outhärdlig klåda och sveda runt den känsliga vävnaderna i slidan, och en vattnig grå eller vita flytningar som har en distinkt, foul fiskliknande lukt. Om dina symtom matcha dessa, är du högst sannolikt att ha mycket vanligt tillstånd som kallas bakteriell vaginos.

Detta tillstånd orsakas av en obalans av pH-nivåer i vagina och förorsakar en explosiv överväxt av skadliga bakterier som är ansvariga för symptomen. Konventionell behandling såsom antibiotika eller över disk medicin är sällan det bästa alternativet som även de ger symptomlindring, de inte behandla grundorsaken.

Det finns olika hem rättsmedel för vaginal bakteriella infektioner som kan arbeta mycket effektivt för både symtomatisk lindring och omfördelning av obalans i slidan. Tre av de mest populära är tea tree oil, probiotisk yoghurt och äppelcidervinäger.

* Tea Tree Oil – kan några droppar av denna kraftfulla, naturliga antibakteriella olja läggas till ett bad och kan hjälpa till att döda skadliga bakterier.

* Probiotiska Yoghurt – De nyttiga bakterier i probiotiska yoghurt kan hjälpa till att förbättra de goda bakterierna i slidan som bidrar till att upprätthålla kontrollen. Försök att äta en liten kruka varje dag eller alternativt suga en tampong i yoghurt och lämna på plats för ett par timmar.

* Cider ättika – pH-nivån i en frisk vagina är svagt surt. När vaginala bakterieinfektioner uppstår, villkoren blir alkaliskt, kan den sura äppelcidervinäger hjälper balansera pH-nivåer. Tillsätt 2-3 dl till ett varmt bad