hem rättsmedel för torr hair_

bekämpa torrt hår!

Det första steget för att motverka torrt hår är korrekt grooming. En bra frisyr kan ta bort delade eller skadade ändar, och sätta en ny studs i en annars trist utseende. Schamponera håret regelbundet, vid behov, men tänk på att ytterst torrt hår kan behöva schamponeras mindre, eller helt enkelt shampoo rötterna. Ta hand om ditt hår och du kommer att belönas med vackra, glänsande hår.

hem rättsmedel för torrt hår

Ett. Placering 1 eller 2 droppar safflorolja i handflatorna och gnid dem tillsammans.

2. Det ska bara vara tillräckligt för att göra dina händer “shine” i ljuset.

Tre. Ta försiktigt ditt hår (medan torr) och “krama” den lilla mängd olja till ändarna först och arbeta mot hårbotten.

4. Lämna det här i ditt hår.

Fem. 1-2 droppar safflorolja på torrt hår är så liten, kommer du inte att märka att det är där. Genom att göra ovanstående så ofta det behövs, kommer att se din torrt hår kommer att ha rätt mängd fuktgivare för att attrahera och behålla fukt. Nyckeln är en liten summa kommer att gå långt. Alternativt kan du också använda linfrö olja som fungerar bra för att upprätthålla glänsande hår!

het olja behandlingar

Traditioner har undervisat många av oss som frikostigt tillämpa olja till vårt hår kommer att ge oss den mjukt, glänsande hår som vi alla önskar. Men mer ofta än inte, sker det motsatta plats. De flesta oljor, om de inte är eteriska oljor inte har förmåga att tränga in i hårstrået. Inte heller tunga kolesterol. Vad de kommer att göra, är att lägga på toppen av nagelband, och päls nagelband. Detta kan ge håret lite Brilliance. Emellertid kommer det också belägga håret. Och orsakar produkten bygga upp.

hem åtgärda hårvård

Ett. Placering 1 eller 2 droppar safflorolja i handflatorna och gnid dem tillsammans.

2. Det ska bara vara tillräckligt för att göra dina händer “shine” i ljuset.

Tre. Ta försiktigt ditt hår (medan torr) och “krama” den lilla mängd olja till ändarna först och arbeta mot hårbotten.

4. Lämna det här i ditt hår.

Fem. 1-2 droppar safflorolja på torrt hår är så liten, kommer du inte att märka att det är där. Alternativt kan du prova att använda linfrö olja som också är bra för torrt hår. Dessutom är linfrö olja packad med viktiga vitaminer och näringsämnen för håret liksom!

hårvård för glänsande lås

Göra ovanstående så ofta som behövs kommer att se din torrt hår kommer att ha rätt mängd fuktgivare för att attrahera och behålla fukt. Det viktiga är att en liten mängd kommer att gå långt.

förebygga torrt hår

Truly torrt hår orsakas av värme och element, så det första steget är förebyggande: Försök att undvika att använda alltför varma torktumlare och värme-styling redskap, och bära en hatt eller scarf om du kommer att utsättas för sol eller vind för en lång tid (på stranden eller åka skidor, till exempel). Tvätta inte håret varje dag, men gör schampo tillräckligt ofta för att ta bort smuts och uppbyggnad, ungefär två eller tre gånger i veckan. Se till att du alltid använda en bra balsam. Applicera balsam endast i ändarna av ditt hår, aldrig använda balsam på din hårbotten eftersom det kan orsaka produkten bygga upp.

Som vi vet, är Hårvård avgörande för att bibehålla våra vackra lås. Felaktig hårvård kan orsaka för tidig gallring hår och håravfall.