gör behåar hjälpa till att stoppa slapp

Syftet med en behå är att ge tröst och stöd för brösten. Många hävdar att bras också stoppa brösten hänger ned med tiden, men är detta en sann påstående? Svaret kan överraska dig.

Anatomi av bröstet är en överraskning för många kvinnor. Tja, mer specifikt anatomi hur brösten fäster mot bröstkorgen. De flesta korsningar av kroppsdelar är en kombination av ben, muskler, senor och ligament. Brösten uppenbarligen inte har ben, men de har också inte har muskler och senor fästa dem till bröstet väggar. Det enda som håller dem på om du kommer är fibrös vävnad och ligament. Ligamentet s är nyckeln och kallas “Coopers ligament.”

Syftet med din bh är att ge stöd, komfort och hålla brösten från att skadas. Du kommer att notera att inte ett ord sades om att förhindra rinningar. Detta beror på att handlingen att hålla bröstet i kopparna inte göra något för att hålla Coopers ligament från stretching.

Vid denna punkt, är du förmodligen tänker precis tvärtom. Är inte ligament sträckta över tiden genom vikten av brösten? Tja, ja de är. När du bär en behå, men lyft av vikten faktiskt kan leda till ligament förtvinar. De har inte “krympa upp” eller “ta en paus” eller något sådant. Kort sagt, slut dig ganska mycket där du vill ha om du inte bära en behå.

Syftet med att bära en behå är att hålla flickorna där du vill ha dem och hålla dem från att bli påsatt om och öm. Även om det inte finns tester som bevisar det, förefaller det bästa alternativet för att ta itu med slapp vara att bära en bra under dagen, men också gå igenom perioder utan ett exempel när man går runt huset. Detta kommer att hålla ligamenten i funktionsdugligt skick, men minimera slitage de utsätts för över tid.

Kommer bras hålla dina bröst hänger ned? Inte särskilt. Detta är inte syftet med din behå. Med detta sagt, om du har slitna en bh under en lång tid, börjar gå utan nu kan vara mycket smärtsamt som Coopers ligament kanske redan har börjat att förtvina och vara oförmögen att på lämpligt sätt stödja de “flickor” lätt. Det kommer att leda till svåra smärtor på ett minimum.