fungerar bröstförstoring pump verkligen

Dessa pump eller vakuum koncept för bröstförstoring är tänkt att fungera på grund av spänningen på bröstet. Detta resulterar då i ny bröstvävnad tillväxt.

Det skulle vara bra om det fungerade, men det är fysiologiskt omöjligt för en bröstförstoring pump eller något annat mekaniskt instrument för att göra detta.

Din kropp vävnad kan inte growaugment grund av någon typ av mekanisk energi. Ingen bröstförstoring pump kan väcka tillväxten av alla patientens bröstvävnad.

Förutom att öka bröst storlek, de flesta kvinnor som är intresserade av bröstförstoring är också intresserade av att bygga om formen på sina bröst för att så kallade utseende perfekt kvinnliga bröst.

En mycket stor oro att många kvinnor sysslar med bröstens form har att göra med den tömda och sträckte utseende av en kvinnors bröst om hon ammat sitt barn.

Detta är naturligtvis ett annat område där en bröstförstoring pump inte kommer att göra jobbet. Tänk på det, är dina bröst redan sträckt ut sin storlek så varför skulle du vill sträcka det ännu mer med hjälp av en pump bröstförstoring?

Svaret är naturligtvis att du inte skulle använda någon pump bröstförstoring.

Innan du fortsätter med fler problem i samband med en bröstförstoring pump kan ta en titt på en bröstförstoring teknik som är säker och visar en hel del potential.

Detta alternativ till en bröstförstoring pump är inte smärtsamt, det är mycket säkert, backas upp av läkare och har visat sig vara ett permanent alternativ för kvinnor.

Det utvecklades efter gränslös analys i hur en kvinnas bröst faktiskt växa. Detta kliniskt testad metod har visat inte bara att öka en kvinnas bröst storlek men att dramatiskt förbättra formen, fasthet och känsla av brösten.

De har en hel del forskning och framgång historier att backa upp sin produkt.

För att läsa mer om detta alternativ till en bröstförstoring pump som har visat sig fungera bara klicka här, eller så kan du fortsätta läsa mer information om pumpar bröstförstoring.

Ett annat stort problem med en bröstförstoring pump är det faktum att en del av dem du har att bära denna stora skrymmande enhet 24 timmar om dagen i flera månader!

Du måste sova med den på, gå till jobbet med det på, träna med det på – allt!

Förutom det faktum att det inte kommer att ge dig de resultat du vill, är det mest löjliga aspekten av en bröstförstoring pump som du inte kan ta bort det.

Här är hur du ska använda pumpar för bröstförstoring.

* Du placerar denna skrymmande apparat direkt över båda brösten. Det finns ett hål i var och en av de “bröst kupoler” som är anslutna till ett rör.
* Röret sedan gått vidare till en dator låda.
* Datorn är vad som kontrollerar mängden sug. Det justerar tydligen trycket under hela dagen för att se till att det är konsekvent i alla de “bröst kupoler”. Detta är tänkt att vara det sätt som den genererar ny vävnad. Men här är en annan tanke, vad händer om datorn inte fungerar och du får större tryck på ena sidan?

Förmodligen en stor positiv du kan ta från allt detta är det faktum att en bröstförstoring pump är inte kirurgi. Det är mycket mindre smärtsam och inte så farligt.

Du kan dock räkna med att det kostar nästan lika mycket för en bröstförstoring pump som bröstimplantat priser.

När det gäller bröstförstoring du har några val: mycket dyra, är potentiellt farliga, ineffektiva eller kanske den enda av alla metoder den som nämns ovan att det är mycket billigare och faktiskt fungerar för bröstförstoring.

slutsats

Bröstförstoring pumpar hävdar att de är utformade för att öka storleken och formen på dina bröst snabbt och säkert utan smärta och hälsorisker av kirurgiska implantat. Påståendet är att det
1. “Sväller” bröstvävnad genom att dammsuga fetter och vätskor i celler bröstvävnad som orsakar dem för att förstora.
2. Det bygger och expanderar bröstkörtelvävnaden till sin fulla potential genom att balansera naturliga hormonnivåer precis som när du var tonåring. Det ökar produktionen av kollagen och stimulerar produktionen av nya celler bröstvävnad ger en fylligare fastare bröst.
Det finns ingen mening att slösa en massa tid och energi genom att skriva en lång studie av pumpar bara för att påpeka det uppenbara. Hur kan du öka möjligen dina bröst genom att pumpa upp luften omkring dem. Nog sagt! Det finns inga kliniska bevis som visar några positiva resultat med hjälp av dessa enheter.