Försöker bli gravid tips – 4 fantastiska tips som är både effektiva och enjoyable_

Graviditet är en period i varje kvinnas liv då hon är diskutabelt den mest upprymd, animerad, glada, förväntansfulla, och strålande! Men alla dessa känslor och känslor är det omvända om du har fått diagnosen vara infertila. Infertilitet är ett tillstånd som drabbar ett stort antal människor världen över och är vanligt idag. Dock finns det fortfarande hopp även om du har försökt bli gravid utan framgång. Syftet med denna artikel är att visa dig fyra tips som du kan använda för att uppnå befruktning om du försöker bli gravid.

# 1 Tips – Använd kuddar …
Under samlag, bör du berätta för din partner att placera två kuddar under höfterna så att höfterna lutar uppåt. Anledningen till detta är att hjälpa spermierna ner till området där befruktning kan ske genom att hålla spermier inuti slidan utan att organet avslutas för tidigt. Du bör också använda “missionär” sex position under samlag.

# 2 tips – “missionär” stil …
Denna sex position fått sitt namn från det faktum att det är en av de vanligaste samlagsställningar som människan känner till. Så mycket så att det blev döpt till “missionär” stil eller position på grund av sin “stökiga” eller tråkig karaktär. Tja, oinspirerade eller inte, är det en av de mest effektiva positioner samlag när man försöker bli gravid och spänningen av befruktningen kommer mer än kompensera för sin tråkiga karaktär. Vad denna position gör är att placera dig i den mest möjliga plats för befruktning. När din partner börjar att ejakulera, bör du stanna kvar på hemorten.

# 3 tips – orörlig utlösning …
Anledningen till att du bör försöka att förbli orörlig när din partner börjar att ejakulera är så djup inträngning är möjlig. När utlösning är klar, bör han snabbt men varsamt avsluta när du ska försöka att förbli orörlig i upp till två timmar.

# 4 tips – kuddar, igen …!
Japp, du behöver ’em kuddar denna säsong. Du bör använda kuddar för att hålla höfterna förhöjda för att ge tid för spermierna att stiga ned med hjälp av gravitationen i en region där befruktningen är lättare. Många par har rapporterat att de blev gravid efter bara några månader som tillämpar denna metod jämfört med de många månader av att ha sex normalt och utan oro för detta tips.