förebyggande och behandling hudbristningar

Mer än hälften av alla gravida kvinnor utvecklar bristningar under graviditeten. Annars känd som striae gravidarum, hudbristningar ser ut som ränder på ytan av huden, och kan variera i färg beroende på din naturliga hudfärg. Mest lättare flådda kvinnor utvecklar rosafärgad hudbristningar, medan mörkare hud kvinnor tenderar att ha hudbristningar som är lättare än den omgivande huden.

De flesta kvinnor utvecklar bristningar på sin mage under graviditeten, men det är också vanligt att få bristningar på skinkorna, höfter, bröst och lår. I vissa fall upp till 90 procent av kvinnor har bristningar på någon del av sin kropp som en följd av graviditet.

vad som orsakar bristningar?

Bristningar bildas när huden sträcks snabbt händer som under graviditeten. De flesta kvinnor utvecklar bristningar under de senare trimestern av graviditeten även om vissa kvinnor börjar att utveckla dem så snart deras magar börjar växa.

Bristningar är faktiskt små tårar som bildas i den vävnad som stödjer huden och hjälper den stretch. Bristningar representera sönder eller separation av kollagen från huden när riva inträffar. Bristningar är inte skadligt eller smärtsam och oftast blekna med tiden.

vem som får bristningar?

Många kvinnor tror att använda lotion och krämer att förhindra bristningar. Realistiskt sett dock, beror antalet bristningar du får på hur elastisk huden är. Elasticiteten i huden avser oftast din genuppsättning. Det bästa du kan göra är att ta reda på om din mamma fick dåliga bristningar under graviditeten. Om hon gjorde det, är du förmodligen mer benägna att bristningar än andra kvinnor.

Tänk på det mer vikt du får under graviditeten, desto mer sannolikt är det att du har bristningar. Normalt är huden elastisk och kan sträckas ganska lite, men för vissa kvinnor de förändringar som sker under graviditeten är mycket drastisk. Dessa snabba växlingar i vikt och hudsträckning kan leda till bristningar.

Kvinnor med multiplar är mer benägna att få hudbristningar eftersom deras magar växer oftast mycket större än kvinnor med enstaka graviditeter. Andra kvinnor benägna att utveckla hudbristningar inkluderar kvinnor som får en hel del vikt snabbt under sin graviditet och kvinnor som bär stora bebisar.

Här är några andra faktorer som kan bidra till din mottaglighet för hudbristningar:

* Om du utvecklat hudbristningar innan (som på brösten under puberteten) du är mer benägna att få hudbristningar under graviditeten.

* Om du hade bristningar under ytterligare en graviditet får du oftast dem igen.

* Om du är överviktig eller få mer vikt än vad som rekommenderas att du är mer benägna att få hudbristningar.

* Ju bättre hydratiserade och välnärd du är desto mindre sannolikt är det att du utvecklar allvarliga bristningar.
Även i slutändan och tyvärr dina gener att avgöra om du är benägna att hudbristningar, det finns ett lågt du kan göra, däribland många kraftfulla hem rättsmedel för hudbristningar, kommer att http://www.oilstretchmarks.net/ förbättra tillståndet för din hud och din hudbristningar med några mycket effektiva hem stretch mark rättsmedel.

Fortsätt att läsa nedan för att få gratis omedelbar tillgång till mina naturliga lösningar och hem rättsmedel för hudbristningar kurs som kommer att hjälpa dig att bli sträcka varumärket fri och leva det liv du alltid velat ha.