de fem principerna för att hålla celluliter bort

Fråga någon dam vad de ogillar mest om deras ben och de kommer att säga samma sak, celluliter! Nästan varje kvinna äldre än tonåren är väl medveten om det faktum att celluliter älskar att samlas kring de övre ben, inre lår och skinkor.
När jag var ca 32 min son sa oskyldigt mig att mina ben såg ut som maneter! Jag brast i gråt. Efter att ha samlat min styrka jag insåg nog var nog och började befria mig själv av celluliter för gott. Lyckligtvis förfarandet var relativt rakt fram som en vän till mig låt mig in på en liten hemlighet, 5 principer för celluliter minskning. Jag skulle nu vilja dela mina lektioner med dig.
de grundläggande principer som behövs för att minska celluliter
Regel # 1 – övning
Ett av de enklaste och mest effektiva sätten att förlora celluliter är att bli av med dessa oönskade pounds och utveckla massa tätare muskler. Lyckligtvis kan detta lätt uppnås med lite övning. Så om detta inte redan är en del av din vecka rutin, börja gå för kraftfull promenader, få den gamla cykeln ur garaget, slog poolen, eller gå med i det lokala gymmet.
Regel # 2 – äta hälsosamt
Celluliter är fettceller sammanfogas med den undre lagret av vävnaden i huden. Av denna anledning bör du begränsa mängden fett i kosten genom att minska mängden av bearbetade livsmedel du äter och samtidigt öka mängden naturligt mat du konsumerar såsom frukt, grönsaker och spannmål.
Regel 3 – återfukta
Celluliter är inte bara den grop du ser, men den torra, skadad hud som omger den, vilket gör dess utseende mycket mer uttalad. Genom den dagliga tillämpningen av en naturlig fuktighetskräm som en cellulit kroppslotion, kan du minimera denna oönskade, accentuerade utseende.
Regel # 4 – dricka vatten
Celluliter tros också bildas genom en sammanställning av toxiner under hudens yta. Hålla väl hydrerad är det mest effektiva sättet att hjälpa din kropp spola ut dessa toxiner. Och det är ingen hemlighet vatten är den hälsosammaste och snabbaste sättet för återfuktning.
Regel # 5 – massage
En annan metod för att få bort dessa oönskade fettcellslinjer insättningar är massage. Så unna dig själv och få din kropp regelbundet masseras, betala extra uppmärksamhet till de regioner som har störst cell insättningar. Och inte stress, behöver detta inte vara en dyr eller komplicerad procedur, bara njut dig i ett avkopplande bad och har din partner massera dig med en effektiv anti celluliter grädde.