de bästa självförsvar produkter för kvinnor

Självförsvar är ett växande problem i en allt mer våldsam värld. Majoriteten av kvinnorna, i själva verket vet sina angripare. Detta sätter dem på en ännu större nackdel eftersom de inte kan misstänka att problem är bryggning. För dem, kan kvinnors självförsvar produkter vara livräddande. Nyckeln är att hitta de bästa valen i självförsvar objekt.

Det finns en mängd av pepparsprej för användning som självförsvar vapen. Några av dem är till och med bättre än resten i att de är lätt förklädd. Vissa kan ha pepparsprej i ett läppstift rör-formad anordning. Andra pepparsprej kommer i form av ringar och andra smycken. Dessa typer av självförsvar objekt gör det lätt att överraska en angripare.

Larm kan också användas som kvinnors self defense vapen. När en angripare hör ett högt, gällt ljud, är han mer sannolikt att backa undan och lämnar scenen. Personliga larm är också ofta förtäckt. Ibland tar de formen av ficklampor, och kan även innehålla pepparsprej. Andra personliga larm är liten och smidig, men har en ficklampa som ingår i deras design för kvinnors självförsvar. Det finns också personliga larm som är formade som viktiga kedjor eller kan fästas vid nyckelringar.

I många fall kan de bästa självförsvar objekt kvinnor använder är elpistoler. Det finns ett stort utbud att välja. Många av självförsvar produkter är små och lätt förklädd. En typ av elpistoler används för kvinnors självförsvar görs i form av mobiltelefoner. De bär laddningar av så hög som 950.000 volt. Det bästa av dessa elpistoler har handikappande pinnar så att de kommer att vara meningslöst att angriparen om han tar den bort från kvinnan.

Om en kvinna är fortfarande inte nöjd med alla dessa självförsvar vapen, tasers är ett logiskt nästa steg. När allt är en elpistol 85% effektiv men tasers är nästan 100% effektivt. Med välgjorda elpistoler, blir kvinnors självförsvar en säker sak. Tasers kommer att stoppa alla angripare, oavsett hur stor eller hur listig. Vad mera är, tasers är bra för upp till 15 meter från målet. Det innebär att kvinnan behöver inte ge angriparen möjlighet att ta över hennes självförsvar vapen.

Eftersom kvinnor ofta känner sina angripare, är det inte orimligt att anta att det kan finnas tillfällen att kvinnors självförsvar produkter kan behövas hemma. Medan det finns många användningsområden för dolda spion kameror, är kvinnors självförsvar definitivt en av dem. Till exempel, om en stalker går in i en kvinnas hem, kan den dolda spion kamera registrera aktiviteten när hon är borta. Det finns kameror som kommer att spela in endast när det sker förändringar i rummet, eller andra som kommer att spela in hela tiden via en hemdator.

Kvinnors självförsvar är mycket mer tillförlitliga om självförsvar vapen finns tillgängliga. Få de bästa beror på att känna marknaden och välja klokt. Det är viktigt för kvinnor att känna sina egna vanor och preferenser innan du köper kvinnors produkter självförsvar.