bra säkerhetsrutiner vanor spara pengar på reparationer

De flesta datoranvändare använder regelbundet en tjänst dator reparation för att ta itu med problem som uppstår på grund av osäkra surfvanor. Det finns så många skadliga program i laglösa atmosfären av internet. Det finns dock vissa viktiga steg som kan vidtas för att minska sannolikheten för att du kommer att bli offer för ett sådant problem. Bra säkerhet vanor kan spara mycket pengar som annars skulle gå till dator reparationsarbeten.

Använd en säker webbläsare

Inte alla webbläsare är skapade lika. Vissa tjänster erbjuder konstant säkerhetsuppdateringar som skyddar din dator från virus, spionprogram och keyloggers. En säker webbläsare kommer att vara din första försvarslinje mot dessa skadliga program. Inte alla webbläsare kommer ständigt uppdateras med information om de senaste sårbarheterna. Även om det finns vissa webbläsare med nuvarande rykte om tillförlitlighet, är det viktigt att göra tillfällig forskning för att upptäcka webbläsaren med vilka användare som har den bästa lycka.

installera alla operativsystem uppdateringar systemsäkerhet

Operativsystemet har några inbyggda verktyg för att slåss skadliga program. Till exempel erbjuder Microsoft Windows regelbundna säkerhetsuppdateringar. Dessa är baserade på de senaste virus och spionprogram som plågar maskiner över hela världen. Du vill inte gå miste om dessa programvarurättningar. Var noga med att konsekvent uppdatera din maskin. Detta kan förebygga behovet av framtida dator reparationsarbeten. Så många människor har att anställa en tjänst dator reparation där en gratis online uppdatering kanske har löst ett problem.

korrekt använda antivirusprogram

Du kommer att vilja söka igenom datorn efter virus med några dagars mellanrum. Det är viktigt att alltid hämta den senaste programversionen innan du kör skanningen. Du vill också de senaste virusdefinitionerna. Denna programvara är avgörande för att förhindra angrepp. Men använd inte särskild programvara virussökning om du inte är medveten om andra människor som använder det med framgång. Dålig kvalitet virussökning program tenderar att fungera ganska lite som skadlig kod. De kommer att vara svårt att ta bort från datorn. Om detta program inte uppfyllde dina säkerhetsbehov, blir det mer komplicerat än det är värt. Så många skadliga program posera som antivirusprogram. Bra virussökning program kommer att hindra dig från att slösa pengar på onödiga resor till din favorit PC reparationsservice. Ordentlig säkerhet åtgärder kan minska ditt behov av dator reparationsarbeten.

radera temporära filer efter surfa på nätet

Det finns gratis program som automatiskt raderar tillfälliga filer. Temporära filer och cookies är favorit gömställen för spårning filer och skadliga program. Om du får för vana att använda ett program för att ta bort dessa onödiga filer efter varje sessionen, kommer du avsevärt minska chanserna att du blir offer för spionprogram. Temporära filer kan äta bort på din ledigt hårddiskutrymme ändå. Det gör inte ont att hålla den ren. Däremot kan ta bort dem efter varje webbupplevelse vara mycket bra. Vissa spionprogram kommer att gräva ner sig i startprocessen. Dessa innebär att låta dem stanna kvar på din dator efter en omstart avsevärt försvårar borttagningen. Radera dessa temporära filer efter varje sessionen kommer att eliminera en annan potentiell gömställe innan detta sker. Detta kan göra skillnaden mellan att driva ett fritt program och spendera otaliga pengar på dator reparationsarbeten. När spionprogram har tillåtits att köra under uppstart cykel kommer en PC reparationsservice vara nödvändig för att åtgärda problemet.

Om din dator upplever prestandaproblem på grund av spyware, malware eller virus, kontakta experter på Geek Choice. Detta företag erbjuder rikstäckande dator service och reparation. Om du behöver på plats hjälp för ett datorproblem, kontakta kundtjänst på 1-800-GEEK HELP (433-5435).