behandla svampinfektioner naturligt 2 recept som kan hjälpa och varför.

Candida albicans är det vetenskapliga namnet för jästen, vilket resulterar i jäst infektioner. Candida är en normalt förekommande mikroorganism i varje man, kvinna och barn på jorden. Detta är exakt varför botemedel för kroniska svampinfektioner kan vara så svårt. Eftersom det uppstår naturligt i våra kroppar, när våra kroppar få ut av harmoni jästen kan börja ta över. Skulle du uppleva kroniska svampinfektioner kanske det bästa sättet att bli av med dem för alltid är att förvandla ditt ätande rutin. Candida är en jäst och som sådan, äter sockerhaltiga och stärkelserika livsmedel. Genom att minska och till och med göra sig av med dessa typer av ingredienser från ditt ätande plan kan du börja slå tillbaka mot vanliga svampinfektioner.

Jäst infektioner kan orsakas av många saker, inklusive ett antibiotikum program relaterat till en annan fråga, ångest, dålig kost och även autoimmuna sjukdomar särskilt aids. Irregardless vilket är anledningen i din situation kan reagera. Genom att finjustera din kost och även komplettera det du kan bidra till att garantera att jäst infektioner inte kommer tillbaka. Nyckeln till att uppnå detta är genom att göra en kedja av små livsstilsförändringar. Om du kunde börja just nu genom att bara omvandla din diet plan du kan börja att döda Candida som fortsätter plågar din goda hälsa.

Föda som skulle kunna undvikas att kunna eliminera jäst består av:

* Mest Dairy (smör är OK)

* Frukter

* Sötningsmedel

* Bröd

* Spannmål

* Pasta

Jag inser som ser ut som en hel del och det tar inte bort en hel del standard amerikanska kosten. Men om du verkligen är trött på att slåss dessa svampinfektioner förmodligen är det dags för en förändring. Dessutom en extra bonus av varierande din kost kan vara viktminskning. Jag vill inte att stapla för mycket på din tallrik, men om du behöver för att börja processen med att justera din kost för kroniska svampinfektioner då tänkas att du kan göra det för att bli av med lite vikt också. Om det krävs naturligtvis.

Detta var en oavsiktlig bieffekt av nittio dagars svampinfektion program för mig. Efter byte min diet program och ta några kompletterande kosttillskott jag inte har haft en svampinfektion i runt ett år och leder fram till att jag verkade vara att bekämpa dem bara om varje månad. Det tog mig ungefär en månad för att se en fantastisk lindring i mina problem och har oerhört avnjutas omvandla min diet. Inte bara har jag botade jäst infektioner, men jag är ganska lite friskare. Det visar sig maten är den bästa naturliga botemedel för jäst infektioner.

Nedan är två av mina bästa recept som är väldigt enkelt att göra och smaskiga att äta. Dessutom kommer min man att äta dessa med mig och jag vill inte hamna förbereda 2 middagar eller skicka honom ut för att plocka upp sin egen måltid. Jag hoppas att du gillar dem.

RECEPT en

frukost – mexikansk omelett

4 ägg

fyra matskedar mängd ris, soja eller mandelmjölk (osötad) om så önskas

En tärnad avokado

cotija ost

pico de gallo – se nedan

pico de gallo

1 1/2 dl tomater urkärnad och tärnad

En fjärdedel kopp röd lök tärnad

1 msk jalapenos tärnad

en msk vitlök hackad

Saft av 2 limefrukter

2 matskedar koriander

Salt och peppar

Vägbeskrivning: införliva alla ingredienser för Pico de Gallo i en skål och reserv. För omelett kombinera ägg och ris, soja eller mandel mjölk i en skål. Häll äggsmeten i en stekpanna på medelvärme tills de centrala företagen upp. Med hjälp av en gummi spatel för att lossa kanterna från sidorna och sedan luta pannan så att äggen ska köras under och laga mat. Vik över sidorna på äggen i mitten när kokta.

Spoon föredragen mängd av Pico de Gallo över toppen av omelett och sedan toppa med Cotija ost.

RECEPT två

middag – stekt kyckling

en rostning kyckling (6 kg. eller så)

två msk osaltat smör

1 citron

tre stora vitlöksklyftor skivade

fyra kvistar färsk timjan

Salt och nymalen svartpeppar

Vägbeskrivning: Låt kyckling och 1 matsked smör komma till rumstemperatur. Detta tar ungefär en halvtimme. Värm ugnen till 425 grader. Bli av inkråmet och överflödigt fett från kyckling hålighet. Skölj kycklingen inifrån och ut under rinnande kallt vatten. Torka kycklingen helt med pappershanddukar. Sätt vingspetsarna under kroppen av hönan. Damm insidan av kycklingen rikligt med salt och peppar och ställ åt sidan.

Rulla citron på en plan yta med fast tryck under din hand för att frigöra saften inuti. Därefter punkteras citron frikostigt med en gaffel så att saften kan löpa fritt. Skär vitlöksklyftor i fyra stora bitar vardera. Sätt vitlöksklyftor, kvistar timjan och citron i hålrummet. Placera kycklingen i långpannan. Använd ca 18 inches av snöre att fästa benen ..

Sprid mjukt smör över hela ytan av kyckling, och strö rikligt med salt och peppar. Ställ i ugnen och stek tills huden är djupt gyllenbrun och knaprig och köttsaften är färglös när genomborrade, bör detta ta ca 1 och en halv timme. Var noga med att använda en stektermometer för att kontrollera att det är kokta tillräckligt.

Ta kycklingen ur ugnen, och flytta till en skärbräda. Låt kycklingen stå 10 till 15 minuter så att juice sedimentera. Carve och servera.