bästa naturliga botemedel för att bota bakteriella vaginos symptom – enkla sätt att bota bv symtom

Normalt är pH-nivån inne i slidan naturligt sura. Det är en idealisk miljö för de goda bakterierna att växa. Men när denna surhet ändras de skadliga bakterierna växer och förökar sig snabbt orsakar några symptom som vaginalt sekret, fiskliknande illaluktande lukt och vaginal klåda / sveda. När du har dessa symtom då du påverkas med tillstånd som kallas bakteriell vaginos.

En av de bästa naturliga botemedel för att bota bakteriella vaginos symtom är användningen av probiotiska yoghurt. det innehåller levande laktobaciller som liknar de goda bakterier som frodas inuti slidan.

Sätta en tampong som har fuktats med yoghurt är den bästa metoden att använda. Regelbunden konsumtion av yoghurt är också betraktas som en av de bästa naturliga botemedel för att bota Bakteriell vaginos symptom och krämpa själv.

Ett annat tips också att lindra vaginal klåda är att hålla din vagina så ren och sval som möjligt. Tvätta alltid din vagina och hålla den torr. Det är mycket bra att bära löst sittande kläder och underkläder bomull.

Använda tea tree olja är också mycket effektiv vid behandling av bakteriell vaginos. Det är en av de mest kraftfulla naturliga antiseptiska medel som kan bidra till naturligt döda skadliga bakterier och bli av foul vaginala lukt.

Att äta en hälsosam kost med alla nödvändiga vitaminer och mineraler samt antioxidanter är också mycket fördelaktigt för att öka immunsystemets förmåga att bekämpa och avfärda dessa skadliga bakterier i slidan, vilket avlastar dessa otäcka symptom på foul vaginal lukt, vaginal klåda och sveda förnimmelser inuti slidan.