avvisade återigen inte upplever dejting framgång detta kan hjälpa dig …

Är du upplever inte den dating framgång du vill ha?

Är du desperat i jakten på framgång med kvinnor?

Har du hört talas om Dubbla din Dating av David DeAngelo?

Den här killen säger att han kan hjälpa dig med dig misslyckande med kvinnor. Han har skrivit en bok om det.

Jag vet inte om dig, men när någon säger att de kan hjälpa dig i ett område i livet där du har inte i det förflutna för en stund, jag blir skeptisk.

Det är därför jag var tvungen att recensera denna bok för att ta reda på om det var en bluff eller inte.

Denna bok är en av de mest kända runt, och på grund av detta en hel del människor kan tyckas att det är en bluff.

Nåväl, efter att ha läst boken, är jag glad att säga att det inte är en bluff och det är en ganska intressant läsning om du frågar mig.

så vad som finns inuti dubbla din dating?

Detta är en av de bästa böcker som ger en grundstötning för den information du behöver för att nå framgång med kvinnor konsekvent.

David DeAngelo börjar med att skriva att hans bok inte vara allt och avsluta alla förförelse guider. Han säger att du måste hela tiden lära sig om området kvinnor och bara förbättra dina kunskaper ständigt – fair enough jag säga.

Vad jag gillar med det är att han är uppriktig och ärlig med sina råd. Han säger inte att hans grejer är det enda du behöver och det är det.

Nej, beskriver David DeAngelo i Double Your Dating grunderna bakom manlig och kvinnlig interaktion och förklarar för dig processen för attraktion i mycket logiskt och sätt som de flesta killar kan relatera till.

Jag skulle säga att denna bok är mer än en självhjälp bok som hjälper killar att övervinna sina egna missuppfattningar om kvinnor som har gjort dem inte lyckas med det motsatta könet i det förflutna.

Även om jag gillade hela boken, finns det några saker som stod ut, speciellt i relation till dessa ämnen:

– Ska du bara vara dig själv?
– Vilka är skillnaderna mellan könen
– Vilka är de missuppfattningar om att locka kvinnor
– Vilka är de personlighetstyper som kvinnor naturligt finner appealling?

– Så ska du bara vara dig själv?
Tja inte riktigt är svaret. Istället bör du sträva efter att vara bäst själv att du kan vara men risken är då att du inte lyckas med kvinnor, säger David kanske du vill inte vara själv bara för en stund. Åtminstone tillräckligt länge för att du ska kunna förstå hur man kan locka kvinnor så att du kan införliva detta i din personlighet.

– Vilka är skillnaderna mellan könen?
Detta var mycket insightly eftersom Double Your Dating ger en bra förklaring om hur den kvinnliga sinnet fungerar särskilt i förhållande till attraktion. Det talar om att de är fast på olika sätt till män och ger dig tydlig insikt om hur attraktion verkligen fungerar.

– Vilka är de missuppfattningar om att locka kvinnor
Detta avsnitt var mycket uppfriskande. David säger att du egentligen inte behöver utseende, pengar eller en varm bil för att plocka upp kvinnor. Han går därefter in i en massa detaljer för att förklara varför detta är fallet, och ger en mycket intressant läsning om de missuppfattningar som samhället innebär för de flesta män om dating.

– Vilka är de personlighetstyper som kvinnor naturligt finner appealling?
Detta är fantastiskt, eftersom du kommer att lära av David att det finns bara ett visst antal personlighetsdrag och de delar alla samma tema för att locka kvinnor. Detta är vad jag verkligen ville, eftersom det låter mig verkligen att förstå hur man ska agera och beskriva mig själv att bli mycket mer intressant och attraktivt.

Min slutsats är, om du inte får den framgång med kvinnor som du önskar, bör du hålla ett öppet sinne om den information som presenteras för dig. Jag håller med, det finns en hel del scammy produkter runt där ute för att göra snabba pengar från dig.

Det är därför om du fortfarande är osäker på Double Your Dating av David DeAngelo, har jag lämnat en fullständig översyn av produkten. Om du vill lära dig mer om förförelse, dating och allt som rör kvinnor kolla in: Dubbla din Dating Review

Lycka till er alla!