ärr efter bröstförminskning

Bröstförminskning och ärr kan vara ett verkligt problem. Så är svullnad från bröstförminskning. Kosmetisk kirurgi som varje funktion i kroppen lämnar sitt spår. De flesta människor före ingreppet fråga om ärrbildning som kan visas efter bröstförminskning-djupet och längden av ärr, plus varaktigheten kommer de att kräva att försvinna. Naturligtvis varje egenskap avser individens unika svar.

Först, alla bröstförminskning ärr är röda och sakta förändras till ljusrosa. Plus, vänder de mjuka. På mörkare hud pigment, ärrbildning ofta ser ljusare. Några av dessa kan bli hypertrofisk. Vilket innebär att ärrbildning är smärtsamt eller mörkare. Till vissa bröstförminskning mottagare ärrbildning kan bli tjockare och sträcker sig utanför huden. Detta kallas keloid. När du får bröstkirurgi minskning estetiska, är området ganska känslig och regionerna med ärrbildning kanske inte reagerar väl för solljus.

Alla bröstförminskning specialister kommer att försöka minimera ärrbildning förstås. När bröstförminskning ärrbildning är allt annat än dold, kan beslutet om att bröstförminskning bli en alltmer känslig situation. I andan av att byta ett problem för en annan, några råd mottagarna att se till att inrättandet av ärret kommer att ses som ett mindre problem än den ursprungliga oro. I slutändan är bröstförminskning plastikkirurgi gör om mottagaren må bra om sina kroppar och bröstförminskning regionen som de förändras. Uppenbara ärr gör mottagaren inte bra, den bröstförminskning mottagaren är lika obekväm med sin kropp och lite har gjorts men en estetisk kirurgi övning.

Totalt kommer du att ha ärrbildning efter bröstförminskning estetisk kirurgi, men de är oftast inte särskilt stora. Under en tid kommer de att bli praktiskt taget osynlig. Det blir bara en tunn vit linje.

Graden av ärrbildning som kan uppstå efter bröstförminskning varierar dels på de processuella uppgifter involverade i din bröstförminskning, inklusive tonen i huden. Men, kommer ett par oförutsägbara faktorer så också bidra en del i att avgöra nivån på din bröstförminskning ärrbildning, såsom kroppens förmåga att reparera sig själv, och din unika bakgrund.

Återigen kommer bröstförminskning ärrbildning börja rött och höjt innan tillplattning under veckorna. Dess inte ovanligt för ärrbildning och svullnad att se att förvärras under de första par månader in bröstförminskning läka innan de visar en minskning. Ärrbildning vanligtvis blir bättre under åren.

Om du har konstaterad ärr bröstförminskning, läkare inspektera vanligtvis dessa i din inledande samråd för att se om de kommer att påverka din bröstförminskning. Det är ofta situationen med revidering bröstförminskning förfaranden. Om bröstförminskning plastikkirurg anser att den tidigare bröstförminskning ärr skulle leda till mycket framträdande ärrbildning efter att ha genomgått bröstförminskning, kan du vara avråds emot operationen. Därför välja en bra kirurg är avgörande för din slutliga bröstförminskning resultat. Endast en expertbedömning av din nuvarande ärrbildning kan avgöra om du är en idealisk mottagare för bröstförminskning revidering.

Plus, vissa kliniker ger bröstförminskning patienter särskilda salvor för att stärka kroppens egna inneboende återhämtning processer, och för att minska svullnad. Några fall kommer naturligtvis att behöva särskilt speciell behandling, såsom en bröstförminskning revisionskirurgi. Din erfaren plastikkirurg kommer att hjälpa dig att mer fullständigt uppskatta bröst potentiell minskning ärr i din speciella situation.