använda effektiva örter för klimakteriet naturlig lindring

Klimakteriet är en avgörande fas i varje kvinnas liv. Det börjar oftast under sena forties eller början av femtiotalet på grund av dålig äggstockarnas funktion och kännetecknas av försvinnandet av perioden och därmed oförmåga att bli gravid.

Under denna tid kvinnas kropp förändras, blir aktiviteten av hormoner annorlunda och äggstockarna slutar producera östrogen. Denna plötsliga förändring gjorde kroppen att reagera starkt. Den första märkbara tecknet på klimakteriet är förändringar i den period de former av oegentligheter, mer eller mindre blod än vanligt. En annan viktig sak är värmevallningar, en mycket vanlig och obehaglig symptom, och uppstår på grund av förändrade östrogen nivå. Dessutom, på grund av samma anledning kan slidan blir tunnare, torrare och därmed göra samlag smärtsamma eller infektioner i underlivet kan inträffa oftare. Bland andra symtom humörsvängningar, hjärtklappning, svettningar, etc kan märkas. Ibland dessa symtom kan pågå även under några år efter menopaus.

Klimakteriet är olika för varje kvinna. Det kan vara lätt, nästan utan symptom, och tvärtom. För vissa kvinnor kan detta obekväma fas i livet bli mycket lång och svår.

Nyttiga örter för klimakteriet: Om du känner dig orolig, ta en titt på dessa naturliga och naturläkemedel, och kanske de kunde få dig att må bättre.

Ett. Silverax: Denna växt växer i östra Nordamerika och har fytokemikalier, som lindrar och även tar bort helt oönskade symptom på klimakteriet såsom hjärtklappning, värmevallningar och andra. Dessutom har denna växt fytoöstrogener, som liknar naturliga östrogener i kroppen. Därför är silverax är så mycket effektivare.

2. Dong Quai: Du kan även använda denna välgörande ört för att må bättre. I Kina är det mycket populär och känd för sina rika källor av fytoöstrogener. Även den innehåller A, E, B12 och andra vitaminer. Dong Quai ökar också blodflödet och minskar torrhet i slidan och värmevallningar.

Tre. Rödklöver: Det är nu erkänt som en av de bästa örter, vilket minskar klimakteriet symtom. Som de andra örter jag nämnde, har rödklöver också phytoestogens och därför kan hjälpa dig en hel del. Dessutom har det rika källor av vitaminer och mineraler. Denna ört hjälper till att bota sådana menopaus tecken som värmevallningar, humörsvängningar och andra.

4. Maca Root: Det är ett annat viktigt ört, som har använts för åldrar. Maca Root har adaptogen och det hjälper till att balansera hormonerna i kroppen. En annan bra sak är att denna rot även innehåller mineraler och vitaminer. Det bidrar till att minska värmevallningar, vaginal torrhet.

Fem. Ginkgo biloba: Utdrag ur denna ört är mycket fördelaktigt för dig. Det förbättrar blodcirkulationen till underlivet. Ibland hjälper det med minnesförlust och förbättrar psykisk hälsa.

Dessa örter bör verkligen hjälpa dig att hitta befrielse från obehagliga symptom på klimakteriet. Bara vara säker på att du inte är allergisk mot någon av dessa örter. Dessutom är användning av rätt kost är också mycket viktigt. Försök alltid att vara stress fri och frisk. Du kan också ta supplement Gynecure kapslar för att få befrielse från klimakteriet effekter.