alternativ behandling för bakteriell vaginos – Behandla BV naturligt

Alternativ behandling av bakteriell vaginos är ett mycket bättre alternativ än att använda antibiotika eller dyra över disk rättsmedel. För att förstå varför detta är, är det viktigt att förstå vilken typ av bakteriell vaginos.

I slidan, finns det två typer av bakterier som, under normala omständigheter, samexistera i harmoni. De “goda” bakterier (Lactobaccilus) hålla “dåliga” bakterier (Gardnerella) i schack. Om något händer att rubba den naturliga balansen, det finns tillfällen när de goda bakterierna helt enkelt inte kan fungera effektivt nog för att förhindra en överväxt av dåliga bakterier och ett överskott orsakar de typiska symtomen vid bakteriell vaginos som inkluderar klåda, sveda, ömhet, en vit / grå vattnig ansvarsfrihet och, naturligtvis, den offensiva fiskliknande lukt.

Det finns olika skäl till varför bakterien kan bli obalanserad och dessa omfattar över-tvätt, byte av sexpartner, douching, använda parfymerade produkter på underlivet eller ens bara vara “under vädret”. Sannerligen i många kvinnor är det svårt att sätta fingret på exakt vad orsaken är. Vad som är känt är dock att medan antibiotika kommer att behandla symptomen och döda de dåliga bakterierna, de behandlar inte orsaken och så om att “orsak” är fortfarande närvarande när antibiotika har arbetat klart, kommer inflammationen tillbaka. Dessutom, som antibiotika döda alla bakterier, både goda och dåliga, börjar när bakterier naturligt återbefolka slidan, kommer de goda bakterierna inte vara av tillräcklig styrka för att hålla saker och ting under kontroll.

Det är därför mer än 70% av kvinnorna som behandlas med antibiotika kommer att ha en upprepning attack av bakteriell vaginos inom några veckor avslutad kurs

Över disk rättsmedel kan ge symtomlindring, men som antibiotika, de gör ingenting för att behandla de bakomliggande orsakerna och kan vara mycket dyrt. Många enkla alternativa behandlingar kan ge liknande lindring till en bråkdel av kostnaden.

Ett av problemen med alternativ behandling för bakteriell vaginos är att en snabb sökning på internet kan avslöja många olika naturläkemedel och mycket “hjälp” råd med så kallade experter-så mycket att du inte kan vara säker på vad som fungerar och vad som är värdelös. Så bra alternativa behandlingar tenderar att använda en noga avvägd kombination snarare än bara en lösning, är det viktigt att du se till att du har en tillförlitlig och beprövad, bombsäkert sätt som du vet kommer att fungera.

Till exempel kan vissa alternativa behandlingar inkluderar användning av levande, naturlig yoghurt, men det finns motstridiga råd om huruvida det är bättre att äta det eller sätt in den i slidan via en tampong. Vitlök är också en bra naturlig botemedel för BV-bör du äta den rå eller ta det i tablettform? Äppelcidervinäger kan vara till hjälp, men exakt hur mycket är lagom att sätta i ett bad?

Naturliga behandlingar kan hjälpa till att stärka immunförsvaret, ge kroppen möjlighet att slåss och döda de dåliga bakterier som finns i slidan. Ett bra alternativ behandling för bakteriell vaginos kommer att arbeta mycket snabbt, ofta mycket snabbare än antibiotika och du kommer att börja känna lättnad direkt.

Om du vill ha mer användbar information om de bästa behandlingar som är tillgängliga, kan jag starkt rekommendera 3 naturliga behandlingar som är helt garanterat fungerar. Alla inkluderar strategier för att bli av med symptomen omedelbart och erbjuder en komplett botemedel inom 3 dagar.